02-11-05

Here I am ...

Ik heb lang getwijfeld of ik dit nu zou doen of niet, maar heb mezelf eindelijk zover gekregen :-) Jeej voor mezelf!
 
Mss eerst wat meer vertellen over mezelf: ben een 20 jarige in Vl-Brabant wonende jongeman die nog steeds aan het studeren is. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met surfen, film kijken, muziek beluisteren en nu ook bloggen!
 

Ik doe dit eigenlijk omdat ik graag wat meer structuur zou krijgen in mijn leven, een soort vast stramien. Ik ga dus proberen hier enkele keren per week neer te pennen wat ik heb meegemaakt of wat er in mij omgaat.
 
Van studeren of werken voor mijn lessen komt er deze dagen niet veel in huis. Ik wil wel, maar om de één of andere reden lopen mijn plannen meestal mis. Daarom heb ik begin deze week beslist het over een andere boeg te gooien.
 
Ik klop elke dag enkele uurtjes studeerwerk, eet gezonder, ben aan een vitaminekuur begonnen en doe aan sport. Dat laatste moet je met een korreltje zout nemen, kga per week 30 minuten squashen en 20 minuten lopen, meer niet. Maar vroeger deed ik niet aan sport, het is dus al een serieuze voorutigang :-)
 
Kga deze blog gebruiken om mijn gedachten op kwijt te kunnen zodat ik daarna rustig verder kan met de andere dingen die ik wil doen zonder dat ik constant aan vanalles loop te denken.
 
Hoe lang heel dit "hervormingsplan" zal blijven duren weet ik niet, maar kheb de intentie om het lang vol te houden en het deze keer niet te houden op een "plannetje in mijn hoofd."
 
Kga mijn leven dus op een deftig stel rails proberen te krijgen :-)
 
Voila se, voor zover mijn eerste blogje.
 
Wil nog zoveel zeggen maar dat kom je in de loop van deze week en de volgende zeker nog allemaal te weten.
 

17:15 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

°°° Veel succes met je nieuwe blog.
Ik hoop dat je er nog veel plezier zult aan hebben.

Groetjes

Gepost door: emiel | 02-11-05

De commentaren zijn gesloten.