06-11-05

Fris als een vis

Ello ello,
 
hoop dat iedereen zo goed geslapen heeft als ik deze nacht. Lekker comfortabel onder mijn deken, het kan deugd doen. Het probleem met mij is dat ik niet kan blijven liggen, ne keer ik wakker ben, sta ik ook op en ben direct klaarwakker. Geen ochtendhumeur of niks (kwou da'k hetzelfde kon zeggen van mijn zus, maar helaas ...).
 
Ben opgestaan rond 8u30 helemaal fris en klaar voor een zonnige herfstdag :-) Al moet ik eerlijk wel bekennen dat ik vandaag toch wel erg goed voel welke spieren je gebruikt bij het schaatsen :-) Gisteren ervan gespaard gebleven, maar vandaag zal ik het geweten hebben.
 
Heb mijn presentatie van morgen al enkele keren gerepeteerd. Ik schrijf mijn tekst nooit uit, dus elke keer is ze iets anders, maar het gaat gewoon veel vlotter en spontaner bij mij op die manier. Ik ben er eindelijk ook ingeslaagd van het engelse artikel van 8 bladzijden te vertellen in 4min 56 seconden (5 minuten is de limiet :p). Dat op zich al verdient een applaus, want kheb der veel interessante informatie moeten voor schrappen ze. Geen tijd voor aarzelingen dus.
 
Vandaag gaan we samen met mijn meter (73 jaar nvdr) 2 kerkhofen een bezoekje gaan brengen om de doden te "herdenken". Persoonlijk vin ek da allemaal maar zever, ga je nu echt de doden herdenken als je daar voor ne steen staat? Ik denk dikwijls aan mijn overleden peter of andere grootouders, gewoon door de dagelijkse dingen of bepaalde herinneringen. Maar zo voor hun grafsteen gaan staan, het zegt me niks. Ik bekijk het dus ook meer als een moment om een frisse neus te halen, dan als een herdenkingsmoment. Maar ik kan wel begrijpen dat mijn meter daar iets aan heeft. Iedereen zijn manier zeker?
 
Zo se voor zover mijn update van de dag. Tijd voor een lekker verkwikkend doesjke en dan lekker gaan eten. Njam njam ...

12:01 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

xxx Goeiemorgen!
Ik heb zowat hetzelfde gedacht over die bezoekjes op het kerkhof,
maar voor oudere mensen is het wel belangrijk dusja :-)
Veel succes met de presentatie morgen!
Ik moet dinsdag mondeling voor nederlands doen.. I hate it..!
Geniet nog van deze zondag!

Groetjes xx

P.S.: Heb je ook een linkje gegeven op mijn blogje ;-)

Gepost door: Romina | 06-11-05

°°° Ook ik duim voor je presentatie morgen!
Groetjes

Gepost door: emiel | 06-11-05

* Veel succes met de presentatie!
groetjes Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 06-11-05

De commentaren zijn gesloten.