07-11-05

Van Elsen en co

Na dat bezinningsmoment van gisteren is het weer tijd voor de harde realiteit!
 
Heel veel les gehad vandaag, ben doodop. Maar kwestie van een goede gewoonte gaande te houden, maak ik toch nog wat tijd voor m'n blogje en een bezoekje aan een paar andere straks :-)
 
Helaas pindakaas, ik heb mijn presentatie vandaag niet moeten doen. De prof had beslist dat hij nog enkele andere dingen wou doen vooraleer de presentaties begonnen. Gevolg: ikke ni aan bod kunnen komen. Op naar volgende week dan maar zeker? Maar kwou toch nog ff Romina, Emiel en Vlindertje bedanken voor de gelukwensen. Kzal ze bewaren in een doosje tot volgende week, ok? :-)
 
Wel een grappig moment.
 
In één van mijn lessen zit Ann Van Elsen (die zou vorig jaar haar diploma behaald hebben met grootste onderscheiding volgens de kranten, maar dit jaar zit ze toch nog in de lessen. Logisch, niet?)
 
Om de één of de andere reden permitteert zij het zich van gewoon de krant beginnen te lezen en hierover wat te discussiëren met haar buren terwijl andere mensen aan het presenteren zijn. Erg storend voor degene die aan het presenteren zijn!
 
Vorige les is mij dat al opgevallen, deze les gaat ze op de 1ste rij zitten en hup, ze slaagt haar krant open (tis maar kwestie van het subtiel aan te pakken zeker?). De prof vraagt na de presentatie: "en Ann wat heb je van deze presentatie geleerd?" en Ann "Euh ... ik was niet aan het volgen" Tkind heeft snel haar krant weggestoken en kheb nog nooit iemand zo aandachtig een presentatie zien volgen :-p
 
Nah! zo moet het, het is tenslotte niet omdat je bekend bent dat je je alles zomaar kan permitteren. Ik heb absoluut niks tegen dat meiske, want ze heeft het al ver geschopt en op tv doet ze dat heel goed. Maar in real life heeft ze toch net iets te veel streken ze ...

18:52 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik denk dat er zo vele zijn die denken dat ze wat meer zijn
dan de "gewone" mens omdat ze op TV komen
nog een prettige avond !!

Gepost door: Borriquito | 07-11-05

°°° Echt wel onbeleefd van haar!
Dus het duimen vandaag is voor niets geweest?
Dan duim ik volgende week dubbelhard.
Blij dat ik net de enige brildrager in Blogland ben...

Groetjes

Gepost door: emiel | 07-11-05

:-) Een heel schoon meisje maar ik denk dat dat studeren van haar één grote grap is, amai hoelang is die nu al niet bezig????
groetjes Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 07-11-05

@ Vlindertje Dat studeren is idd één grote grap. Ze volgt Verkort, dat is dus een opleiding van 2 jaar. Ze is nu al aan haar 5de jaar bezig bij ons ...

Gepost door: Unagi | 07-11-05

*** inderdaad Emiel... héél onbeleefd van haar!!!

enne Unagi.... dan ben ik nog op tijd om te duimen voor jou?? Bij deze dan ;-))

Gepost door: Talleke | 08-11-05

Mjaaaaa Er zijn er helaas bitter weinig in BV-land die geen streken hebben. Als ze je stoort tijdens jouw presentatie zou ik stoppen en er haar op wijzen dat ze niet erg beleefd bezig is. Benieuw hoe ze zou reageren ;)

Gepost door: Blah | 08-11-05

* Hoe arrogant kan je zijn zeg... onvoorstelbaar. Die tip van Blah vind ik schitterend, maar daar moet je wel stevig voor in je schoenen staan natuurlijk ;-)

Gepost door: Aardvarksken | 08-11-05

richting? hey, ik zag je blog over het marketingcongres, en zag je opmerking van ann van elsen? studeert zij Marketing/marketingcommunicatie

Gepost door: titi | 04-12-05

De commentaren zijn gesloten.