13-11-05

Relaxe ...

Ello allemaal, tis alweer even geleden :-)
 
Eerst enkele boodschappen van algemeen nut:
  • bedankt voor de gelukwensen, tis leuk om te zien dat het blogwereldje een blijk geeft van medeleven. Kvraag mij af waarom da'k in godsnaam nooit vroeger dermee begonnen ben. Maar tbelangrijkste is da'k het nu dan toch doe :-)
  • dan, die lelijke, lelijke, lelijke (ik kan het niet genoeg zeggen) lelijke reclamebanner op m'n blogje. IEUWWWWW !!! Niks aan te doen waarschijnlijk, maar nogmaals ieuwww !!!

Dan m'n weekendje zelf. Het was fijn, echt heel fijn. Twas te doen in de buurt van de kust. Lekker gechilled (zoals mijn zus het zo mooi kan zeggen). Ik had nog wat werk mee voor mijn lessen, maar heb er gene klop voor gedaan. En eigenlijk heb ik er ook niet echt spijt van.

Een keer we daar aangekomen waren bleek het dus een gastronomisch/kuurweekend te zijn. Als dat geen leuke combinatie is :-) Papa wou mij ook nog wat verrassen terwijl ik dacht dat ik van alles op de hoogte was. Hoe lief :-)

Dag 1: The pleasure begins.We hebben de eerste dag eigenlijk niet zo veel gedaan. uitgepakt, ons naar den bar begeven, een aperitiefje gedronken en vervolgens een heel lekker 3-gangenmenu verorbert.

Dag 2: Culture & spa. Hebben we een uitstapje gedaan naar Brugge, aan onze cultuur wa gewerkt :-) Bootjes gevaren, paar bezienswaardigheden bezocht. Vervolgens ons rond 15u naar het hotel begeven om een sauna, stoombad en whirlpool mee te nemen. Heel leuk en wreed ontspannend, zo met van die zweverige muziek op de achtergrond. Daarna stond er nog een heel lekker 5-gangenmenu op ons te wachten.

Dag 3: the pleasure continues. Uitstapje naar Blankenberge en in de namiddag weer eens van de kuuroordfaciliteiten gaan genieten. 's Avonds nog kunnen genieten van een lekker Streekmenu om dan vervolgens voldaan in ons bedje te ploffen.

Dag 4: Return to home. Jammer, maar helaas aan alle mooie liedjes komt een einde.

Voila se, dit was heel kort samengevat ons erg ontspannend en fijn weekend. Mijn batterijen zijn opgeladen en ben weer klaar voor een nieuwe week!

Ben volledig klaar om er een lap op te geven. Het zal nodig zijn: morgenvroeg een afspraak met een vriendin (alé ze was mijn vriendin (niet lief, gewoon vriendin nvdr) tot het einde van vorig schooljaar) om het probleem tussen ons op te klaren. Zij heeft het contact verbroken en is vorige week donderdag tot de constatatie gekomen dat ze mij mist, zei ze letterlijk (dat wordt gene lach). Waarom denk ik nu ineens aan mijn post genaamd "met ups & downs" ? :p

Ook nog morgen moet ik mijn presentatie doen en om de week dan helemaal af te maken krijgen we ook nog 2 nieuwe vakken op onze nek gesmeten zijnde economisch recht en financieel management. Geen van beide zijn mijn meug, dus tzal doorbijten worden. Maar we geraken er wel :-) Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes aan allen en een goede start morgen!


18:40 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

°°°° Als dat geen sjiek weekend was!
Gelukkig ben je nu uitgerust voor morgen.
Dikke duim voor je presentatie, je gesprek met je vriendin, je 2 nieuwe vakken,... enz...enz...
Groetjes en geniet nog van je vrije avond.

PS Die reclame staat er niet heel de tijd op.
Nu en dan verschijnt ze voor een tijdje.
Dat is nodig om de blogs gratis te houden.

Gepost door: emiel | 13-11-05

*** Amai, ik kan het geloven dat het fijn was!
Bij mij wat minder fijn maar ja.. :-)
Bedankt om aan mij te denken!
Het ergste zit er voor mij nu op hé,
dus het zal beetje per beetje weer beter gaan met me.
Nog een fijne zondagavond!
Groetjes xx

Gepost door: Romina | 13-11-05

:-) Dat ziet er een zeer leuk weekend uit! Wat studeer je eigenlijk? :-O

Nog een fijne avond en veel succes morgenvroeg!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 13-11-05

Eerst en vooral... ... een dikke proficiat aan je ouders voor hun 25ste huwelijksverjaardag!
Amai zeg, dat was idd. een prachtig weekend!
Ik wens je morgen veel succes!
En ook ik wou je vragen wat je studeert?
Nog een fijne zondagavond en bedankt voor je bezoekje op mijn blog!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 13-11-05

mmmmmmmmm hééééérlijk weekend....

succes vandaag op school!!! Ik ga duimen

Gepost door: Talleke | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.