20-11-05

Vrolijk

Aha der eindelijk opgeraakt. Vandaag heb ik het dus speciaal geteld. Welgeteld bij mijn 13de poging is het mij gelukt in te loggen. 13 is altijd al mijn geluksgetal geweest. Verjaardag op nen 13de ben 13 jaar geworden op vrijdag de 13de en zo van die dingen.
 
Maar kom, het gaat hier niet over mijn geluksgetal, maar wel over het feit dat je dat 13 keer moet proberen vooraleer je erop geraakt! Das ni echt redelijk te noemen eh ... Maar kgaan der mij ni te druk in maken, nu da'k erop zit kan ek mijn tijd maar beter nuttig besteden :-)
 
Zondag, dus tijd voor mijn poll. Nightwish is de overtuigende winnaar van de week. 2de is Hooverphonic en dat betekent dus dat lunascape de blog moet verlaten ...
 
Maar geen paniek ik heb alweer een alternatief gevonden. Dit keer geen onbekende belgische band, maar wel jeugdsentiment! "Ik ben vandaag zo vrolijk" van Herman van Veen was indertijd de titelsong van Alfred Jodocus Kwak, mijn favoriete tekenfilmpje. Ik heb er nog plezier van als ik eraan denk. Alfred J. Kwak is een grappige, hulpvaardige en heldhaftige eend. En het liedje op zichzelf is gewoon leutig om naar te luisteren, je wordt er echt vrolijk van! En van de titel maak ik ook opslag mijn lijfspreuk van de week. Ondanks het koude, kille winterweer zijn we VROLIJK!
 
Dan heb ik mijn quote ook nog aangepast. Deze week gaan we voor: "Pain is just weakness leaving the body". Ik ga niet zeggen dat dat waar is, maar ze heeft mij wel aan het denken gezet; en is dat niet de bedoeling van een quote? 
 
Je moet ook de context weten waar ik deze quote opgevist heb. Ze stond op een affiche van de Amerikaanse overheid. Die affiche was bedoeld om mensen naar het Amerikaanse leger te trekken. Kwestie van met de deur in huis te vallen zeker?
 
Je moet maar eens laten weten wat jullie daarvan denken.
 
Bij deze verlaat ik jullie en gaan ek mijn meter nog eens verblijden met een bezoekje.
Tot vanavond!
 
 


14:17 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... Ik geraak er weer niet meer op en moet nu echt wel naar mijn meter. De aangekondigde veranderingen zullen dus voor deze avond zijn :-)

Prettige zondagnamiddag!

Gepost door: Unagi | 20-11-05

°°° Vandaag is het bij mij ook weer van dat.
Ik probeer al heel de tijd een nieuw linkje in de freezone te zetten...
zonder resultaat!

Ik ben blij dat het Nightwish geworden is.
Daar had ik ook op gestemd.


Groetjes en nog een leuke zondag bij je meter.

Gepost door: emiel | 20-11-05

eeuuuhh is dat niet eerder Herman Van Veen??? ;-))))

Gepost door: Talleke | 20-11-05

... @ Talleke: awel ik dacht da ook, maar mijn moeder heeft me op andere gedachten gebracht. Maar na een googlesessie toch mijn gelijk gekregen, dus even gaan aanpassen :-) Met dank aan de jury :p

Gepost door: Unagi | 20-11-05

^^^^ die moeders hé.... maar ze bedoelen het goed.... en ik kan 't weten, ben er zelf ook één ;-)))

ik herkende direct die stem

Gepost door: Talleke | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.