25-11-05

"There's nothing in life that's impossible to beat" -Hooverphonic-

Vandaag weer een productief dagje achter de rug!
 
Deze voormiddag alweer 20 minuten lang mijn stalen ros getrotseerd (voor de niet ingewijden onder jullie zie foto :p).
 
Ik ben alles behalve sportief, maar we hadden zo'n crosstrainer in huis dus waarom hem dan ook niet gebruiken? Ikke dus al mijn moed samengeraapt en besloten van daar toch een 2-tal keer per week mij ne keer aan te wagen. Nu om de één of andere onverklaarbare reden slaagt dat wel aan bij mij. Dus nu sta ik daar zo'n vijf keer per week op, telkens 20 minuten en ben ondertussen al een level hoger beginnen trainen ook. *applaudiseert nu even voor zichzelf* :p
 
Mijn LO leerkracht (die een sterke fetisj had voor lopen) zou fier zijn op mij :-)
 
Ik heb van diene mens elk jaar vakantiewerk gehad. Kunt ge u da nu voorstellen? Vakantiewerk voor LO. Ik heb dat dus gehad. Had ik de eer en het genoegen van 3x per week loopoefeningen te doen en op het einde van de vakantie moest ik dan nog eens een test gaan afleggen "om mijn vorderingen te meten". Je zou denken dat het een grap is, maar helaas (voor mij) weten sommige leerkrachten echt niet wat eerst uit te vinden.
 
Dieje mens heeft het zelfs ooit in zijn hoofd gehaald om mij een 7/20 te geven op mijn rapport. Mijn vader heeft nog nooit zo snel op een oudercontact gestaan. Zijn openingszin "meneer X ik ben kwaad op u, heel kwaad." Ge had dieje zijn gezicht moeten zien, het was grappig. Ik heb er nu nog steeds plezier aan :-)
 
Dankzij dat beroemde oudercontact heb ik wel nooit nog minder gehad dan 12/20 en het is nu niet dat mijn conditie daarvan spectaculair vooruit gegaan was ofzo. Zo zie je maar hoe relatief punten zijn ...
 
Ik ben om te beginnen al niet sportief aangelegd, maar je moet het ook wat leuk maken als LO-leerkracht vind ik. Wat deden wij altijd? Basketbal (bweik), Lopen (bweikes) en toestelturnen waarvoor ge eigenlijk nen halven acrobaat moest zijn (nog bweikeser).
 
Ik ben ondertussen wel helemaal op een dwaalspoor geraakt, om even terug bij de zaak te komen: indeling van de dag.
 
Deze namiddag nog wat aan mijn thesis gewerkt.
 
Mij aangesloten bij een website om aan een bepaalde databank te kunnen die ik nodig heb. Weer 42.35 euro armer. Dan nog een wetenschappelijk artikel moeten aankopen ook, weer 18 euro de pist in. Maar het zijn nuttige investeringen, want ik ben echt met een tevreden gevoel gestopt vandaag. Het komt in orde.
 
Na al mijn inspanning van vandaag heb ik besloten mezelf vanavond nog eens te verwennen. We gaan de filmavond van vorige week nog eens overdoen. Ik ben de films al gaan halen. De gelukkige zijn: "Valiant", "Batman Begins" & "Requiem for a dream".
 
Zoals je kan merken zit er wat vanalles in een animatiefilm, een blockbuster en tot slot nog een klassieker die ik om de één of andere reden nog niet gezien heb. Ik sta al te popelen om de DVD-speler weer leven in te blazen.
 
De reviews zal ik morgen in de loop van de dag wel bloggen.
 
Wil ik mijn posts nooit te lang maken en ne keer dat ik dan begin te typen is er precies geen houden meer aan :p Mijn excuses daarvoor :-)
 
Zo allemaal nog een fijne start van het weekend en tot morgen!


17:27 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

* het zal u geen goed doen ,maar ik woon ook in Vl-Br ,en "genoot" vandaag wel vd sneeuw :-P

ge zijt niet alleen bij de sporthaters ,btw . amai vakantiewerk voor LO--bestaat dat echt ???
leuk ,weer een filmavond :-)

groetjes ,
Glenn

Gepost door: Glenn | 25-11-05

^^^^ nog bweikeser???? looooool
das wel héél erg bweikes hé ;-)))) ik lig in een deuk....

vakantiewerk voor LO.... hoe bedenk je zoiets!!!!!

Gepost door: Talleke | 25-11-05

*** euh Unagi.... ik ben nog steeds op zoek naar een achtergrond voor mijn website, niet voor mijn blog en ik ben toch wel een beetje verliefd op jouw groen.... ik heb mij dus de vrijheid genomen om deze achtergrond op te slaan op mijn pc.... ik vind 't echt prachtig... niet te druk en toch héél aanwezig!!! Misschien doe ik er wel iets mee ;-)))

Gepost door: Talleke | 25-11-05

proficiat met het trotseren van uw stalen ros, ik ben er al in 3 dagen niet op ge weest....moet er dringend nog eens werk van beginnen mkaen, maar de tijd ontbreekt me momenteel...fijn weekend unagi, groetjes nancy

Gepost door: nancy | 25-11-05

De commentaren zijn gesloten.