14-12-05

Bad hair day

Op algemene aanvraag een statusrapport van mijn oog :-p

 

Het is al niet blauw geworden ofzo wat op zich al een meevaller is als ge u onder de mensen moet begeven. Mijn ene oog is wel dikker als het andere, maar dan moet ge der al echt op staan staren en degene die zo staan staren … awel da zijn dikke onbeleefderiken, nah. Voor de rest als ik iets te enthousiast begin te fronsen (zoals daarnet tijdens het lezen van enkele wetteksten … boeiende lectuur, moet je ook eens proberen!) dan schiet der wel een pijnscheut door.

 

Al bij al niet te veel last meer dus, maar ik twijfel wel of dat nu ligt aan mijn snel herstellend lichaam of aan het feit dat ik net iets te veel inkt gesnoven heb. Ik heb hier een dikke 1000 kopies genomen vandaag. Da machien staat op mijn kamer en na een tijdje begon da hier serieus naar inkt te rieken. Dus ik denk da’k eigenlijk half high ben van dieje geur. Ik zit hier ook me ne verdachte grote smile voor mijn scherm en me al da werk is daar nochtans ni echt een reden voor.

 

Nu da’k mijn oog zo ni te veel meer voelde had ek wel (onbewust) besloten van mij ergens anders zeer te doen. Mijn moeder was boodschappen gaan doen en ik, hulpvaardig als ik ben, alles helpen uitladen. Loop ek met dieje plooibox naar de kast om dieje weg te zetten en ik hou dieje zo voor mij. In plaats van door het deurgat te lopen (daar zijn ze namelijk voor) loop ik daar recht tegen. Kettingreactie: hand tegen deur – hand tussen box en deur – box in maag gestoten. Gevolg: AUUUUUWWWW

 

Ik ben met andere woorden goed bezig, zou der in mijn onbewuste iets scheef zitten ofzo?

 

Verder nog even op Elias inpikken. Bij hem is het zijn moeder wiens Engels niet al te perfect is, awel bij mij is het mijn vader.

 

Ik vraag hem gisteren naar wat hij ging kijken op TV, kwestie van mijn interesse te laten blijken enzo (ik zen ne goeje jong, ik weet et :p)

 

Zegt hij:  naar de Paa - je - nist (gesproken met een hele lange “a”)

Unagi doodserieus: Wa voor een programma is da?

Hij nog serieuzer met zijne neus in de krant: Awel, dieje film op Canvas

 

Ik kreeg ondertussen al een vaag vermoeden maar nam er toch maar even de focus bij en wat stond daar vermeld als film: “The Pianist”. Lichtelijk verkeerd uitgesproken dus.

 

Ik, zo vriendelijk (en hulpvaardig) als ik ben, dat even gemeld aan mijn vader. Wou dieje mens mij toch ni geloven zeker?! Hij was vroeger de beste in Engels (yeah right …) en hij zal toch wel weten hoe ge da uitspreekt!

 

Tja, kheb dieje mens maar in zijn wijsheid gelaten, kzou hem zijn trots ni willen ontnemen. Den beste in Engels …

 

Trouwens als ik hem zou willen overtuigen kan ek net zo goed tegen een muur gaan praten. Da gaat waarschijnlijk zelfs nog meer effect hebben.

 

Verder vandaag nog een afspraak gemaakt met de kapper. Tis al 4 maand geleden en euhm … tja van een kapsel is der op tees moment feitelijk geen sprake meer. Nu heb ek gewoon veel te lang haar. Maar geen paniek, volgende week dinsdag loopt den deze weer rond met een kort geschore koppeke en ewa gel voor tspel ewa omhoog te zetten (neen, Talleke, Blah, Nicole en andere twisted minds, ni da spel :p).

18:02 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

uw haar moest ik van u zijn ...ik zou nog wa wachten met uw haar terug kort te scheren. Weet ge, ik heb gedroomd dat uw oog no kweeni hoe hard gaat zwellen en ontsteken in de komende dagen als gevolg van een interne infectie op een van uw oogzenuwen (nog altijd tengevolge van dat stom squasballeke ) . Als ge uw haar lang laat dan kunt ge dat over uw oog hangen en niemand die dat dan ziet...geef toe dat ik slim ben he . BTW...voor uw eigen goed...keten u op vrijdag de 13de ( in januri dus) misschien is best vast aan nen heeeeelen groten bom in het midden van een heeeeel groot veld. Op die manier kunt ge dienen dag niks tegenkomem met al uw ongeluk van de voorbije dagen. Behalve als het toevallig onweert die dag en de bliksem inslaat op de boom waar ge aan vastzit...dan hebt ge echt wel alle pech van de wereld.

Unagiale groetjes

Pj

Gepost door: Pj | 14-12-05

fouten rechtzetten amaai...effe fouten rechtzetten ( en da als journalistje maar ik heb dan ook al heeeel hard gewerkt vandaag ) no = nog, januri= januari , bom=boom

Met unagiale en oprechte verontschuldigingen

Pj-x-

Gepost door: Pj | 14-12-05

LOOOOOOOOOL @PJ.. Unagiale groetjes??? Sorry zulle dak lach maar da klinkt bijna als anale groetjes... ( das nie slecht bedoeld zulle, vraag maar aan Unagi, die "kent" mij al een beetje ;-))) )

@Unagi....twisted mind??? IKKE????? hoe kom je daarbij zeg????

tralala... ding ding dong.....

Gepost door: Talleke | 14-12-05

... @ Talleke: gij zijt werkelijk niet te doen ... Van het oh zo mooie Unagiale (Thx PJ!) anale maken. En u dan maar afvragen hoe het komt dat ik u een twisted mind vin ... Ding Dong ... valt uwen euro nu?

Gepost door: Unagi | 14-12-05

ik ben een mega-twisterd mind en ik had geen bijbedenkingen ;o)

Gepost door: Anne | 14-12-05

^^^^ ik werk nog met belgische frankskes hé... da gaat wa trager ;-)))))

Gepost door: Talleke | 14-12-05

pft allé 't wordt tijd da gijle allemaal begint te werken met the Golden Blah. Als dieje valt, dan heeft dat tenminste zijn effect! :p En ik treed Talleke bij: Twisted Minds... astembleeft zeg! GIJ zegt da ge gel gaat gebruiken voor uw spel recht te zetten, WIJ interpreteren dat A-B-S-O-L-U-U-T ni voos. Hoe komt ge erop!

En tussen haakjes: welke idioot blijft hier stemmen op Hooverphonic???? Als 't de bedoeling is om ons in te halen, da gaat ni pakken! TRALALA RULEZ!!!! Spread the word!!! :D :D

Gepost door: Blah | 14-12-05

... @ Blah: even een rechtzetting: degenen die op Hooverphonic stemmen da zijn tenminste mensen me nen heldere geest :p (en nog smaak op de koop toe!)
En da gij da A-B-S-O-L-U-U-T ni voos interpreteert, waarom vin e kik da zo moeilijk te geloven?

Gepost door: Unagi | 14-12-05

hummm kom ekik hier nu efkes toch mijn excuses aanbieden aan PJ wegens mijn vergelijking met ...ale groetjes... en krijg ik da nu weer te lezen zie!!! Pfff, heldere geest??? Hooverphonic??? zeg eiiii... en beweerde gij nog, op de koop toe, dat wij geen smaak hebben dan omdat we op uwen ding ding dong stemmen???
ewel sé Blah, ik vrage kik mij nu af wat hier op da blogske nog komen doen!!!!

Gepost door: Talleke | 14-12-05

... @ Talleke: laat ons hopen da ge ni op mijnen ding dong stemt maar op da lieke :-p
En Talleke, m'n allerliefste pralineke, kzou ni durven beweren da ge ni helder van geest zijt eh! Zoiets zou'k ni in mijn hoofd durven halen, remember, alle moeders zijn engelen eh :-)

Gepost door: Unagi | 14-12-05

gooooh Unagieke gij vleierke, verdikke jammer dak zelf geen dochter heb, gij zoudt de ideale schoonzoon zijn...... ;-)))))

maar anders... ik lust eigenlijk ook nog wel een groen blaadje zulle....
komaan seg, 't zijn niet alleen de bokken hé, de geiten lusten dat ook wel ;-)))))))))))))))))))

Gepost door: Talleke | 14-12-05

@ Talleke Ik wou der nog iets aan toevoegen,
maar ga wijselijk mijne mond houden :p

Dank Talleke voor de complimentjes
Unagiale groetjes :p

Gepost door: Unagi | 14-12-05

^^^^ verstandige jongen!!!!! ;-))))))

Gepost door: Talleke | 15-12-05

... ik kom je de groeten brengen van Emiel.
Hij geraakt niet op je blog.

Doeiiii

Gepost door: gilles | 15-12-05

De commentaren zijn gesloten.