20-12-05

My Monday

Veel te laat vandaag …

 

Hoe zag mijn dagje eruit?

 

Om te beginnen voor de les Engels CEO gespeeld en ervoor gezorgd dat mijn verschillende filialen tot een vredig compromis gekomen zijn. Als ge geïnteresseerd zou zijn (en je graag tijd besteedt aan het lezen van overtollige informatie): we gaan onze sportschoenen up-class profileren en onze sportkledij gaan we up-class introduceren vlak voor de Olympische Spelen in China. Op die manier hebben we de ideale marketingcampagne om de bevolking te laten kennis maken met onze kwalitatief hoge sportkledij. Mission accomplished :-)

 

Daarna hadden we weer een reeks van presentaties te goed van enkele medestudenten. Eén opmerkelijke: die van Ann Van Elsen. De opdracht was simpel: “vat een engelstalig, wetenschappelijk artikel samen in max. 5 minuten”. Haar presentatie heeft een dikke 10 minuten geduurd. Maakt de prof daarop een opmerking: “ Er was duidelijk gezegd dat het max. 5 minuten mocht duren, maar ja … ik weet niet of jij er die les wel was.” Spitsvondig profke den dieje ze :-) Maar gelijk had hij. Het viel trouwens ook niet op dat ze vandaag een bloeske aanhad dat zodanig laag uitgesneden was dat je haar navel ver kon zien en enig ondersteunend element (ook wel gekend als een BH) was volgens mijn buurvrouw ver te zoeken :-) Haar bereidheid te antwoorden op elke (maar dan ook elke) vraag die de prof stelde deed tenslotte de emmer overlopen. Looks, but no brains.

 

Daarna kon ik normaal richting Leuven vertrekken, maar door een hyperactief, mierenneukerig en vreselijk vervelend vrouwmens ben ik nog 2 uur in onze cafetaria moeten blijven om nog een “kleinigheidje” te veranderen aan onze presentatie van donderdag. Grmbl …

 

Dan Unagi naar Leuven om 2 citaten te gaan op te zoeken. Normaal was ik daarna naar huis gegaan, maar omdat een vriendin van mij daar op kot zit had ik haar gevraagd of ze niets wou gaan eten als ik klaar was. En yeps, Unagi nog lekker gaan eten en bijgepraat.

 

Een aanrader voor mensen die in Leuven iets willen eten: “De Werf”. Hele relaxte sfeer, snelle bediening en hun pastaschotels zijn om duimen en vingers van af te likken. Als dessertje vanilleijs met fruitsla gegeten, njam njam. Zo’n doordeweeks dineetje, kzou da meer moeten doen :p Als sponsor van  De Verenigde Blogtrienen  moet ik de meiskes daar mss es trakteren?

 

Thuis sinds 21u, maar de laatste dagen valt er een soort vermoeidheid over mij. Ik slaap voldoende, maar geraak nooit uitgeslapen. Het is alsof dat er bij elke stap die ik neem zoveel energie verloren gaat dat ik na enkele uurtjes volledig “op” ben. De voorraad Red Bull en Nalu zijn al ingeslagen voor de komende blokperiode, maar ik denk da’k dieje voorraad al es zal moeten aanslagen om mij door de komende dagen te werken.

 

Vanaf morgen gedaan met fijne dingen, tegen vrijdag moeten mijn 20 pagina’s af zijn. Ik heb enkel donderdag nog maar les, dus heb wel wat tijd om te schrijven, te lezen, te herschrijven en te herlezen. Mijn deadline staat op woensdag zodat ik vrijdag enkel mijn 20 p’s moet gaan afgeven. Cross your fingers dat het in orde komt, als ek woensdagavond geen 20 p’s heb, zal het heel moeilijk worden.

 

Ik ga nu slapen. Dan morgen rond 9u uit mijn bed klimmen om naar de kapper te gaan (aja, feestdagen en ne mens wil er dan ewa presentabel uit zien ipv nen ongeschoren schooier met veel te lang haar [na een meting erop uitgekomen dat het ondertss toch al bijna 10 cm is!] zonder model). Dan laat ek die da altijd mooi in model zetten zoda’k zie wat de juisten aanpak is om dan vervolgens thuis recht den doesj in te schieten om alle haartjes (die op plaatsen geraken die je niet voor mogelijk zou houden) van mij af te wassen. Daarna typen aan mijn thesis tot ik erbij neerval. Ik moet en zal morgen 5 blz’en schrijven. Maar ik ga wel wat valsspelen, ik heb namelijk een stukje gekozen om te schrijven waar enkele grafieken in staan en dat gaat natuurlijk wat sneller vooruit :-)

 

Tot morgenavond!
00:03 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

de werf, waar is da in Leuven ik moet regelmatig ook op controle in Leuven naar het ziekenhuis en we proberen daar altijd een dagje uit van te maken...in de zomer een lekkere mojito op de oude markt en ons vast eetadres is daar Notre Dame, ook gekend als quasimodo en nog iets, eigenlijk 3 zaken onder 1 dak.Lekker en niet duur, trouwens Leuven is een toffe stad...

Gepost door: nicole | 20-12-05

ewel zie das nog eens een goed idee... eerst uwen tralala ding ding dong tonen... oops ..... zingen ;-))
en ter goedkeuring trakteren aan den VBT in " De Werf"...

Gepost door: Talleke | 20-12-05

hihihi Ik had net onze nieuwe Tshirts op den blog gezet als ik dat hier kwam lezen. Gij zorgt voor de T-shirts en voor de tractatie, wij zorgen voor een CD-speler met den Tralala op en dan kan jij jouw tralala -ding ... euh... doen. hm.

Gepost door: Blah | 20-12-05

huh las ik dat goed ? Ann Van Elsen ???
*shock*

allez ik duim voor u 5 pagina's e Unagi :-O

G

Gepost door: Glenn | 20-12-05

Dag Unagi, En? Staat er veel tekst tussen de grafieken ;-)
Toch nog veel succes met je thesis. Veel groetjes,

Gepost door: An | 20-12-05

Lief van je Unagi dat ge blablah , talleke en mij trakteert op een etentje in leuven ... Wij zullen er zijn , mét onze nieuwe T-shirtjes...
Komen die andere ' vedetten ' ook ... ;-) ???

Gepost door: klaverke | 20-12-05

En? Hoe zit dat met die 20 pagina's? :)

Gepost door: Anneke | 21-12-05

De commentaren zijn gesloten.