01-01-06

Confessions on the first day

Eerst en vooral nen dikke merci voor alle lieve wensen! Ik hoop dat voor iedereen het jaar even goed gestart is als voor mij!

 

Een pracht van een feestje achter de rug gisteren. Bijgevolg het veel te laat gemaakt en uitgeslapen tot de middag :-) Dankzij mijn planningstalent heb ik gisteren en vandaag amper moeten blokken omdat ik enige feestjes voorzien had :-) Zo’n weekendje off kan eens deugd doen!

 

Wa we gisteren allemaal uitgestoken hebben, soms te gek voor woorden. Volksdans, gehakt en met ons gat gezwierd als de beste, kort samengevat: zwaar scheef gegaan :-) Heel veel fun. En blijkbaar was de helft van de mensen die ik ken daar ook, dat heeft maar één gevolg: veel kussen. Jongen of meisje da maakt allemaal ni uit, iedereen wil drie kussen op Nieuwjaar …

 

Verder mijnen eersten “touche” van het jaar ook vast. Zij het dan wel in een minder gewenste vorm als ik voor ogen had. Ne gast die heel dicht langs mij kwam passeren en als em den derde keer passeerde het nodig vond om mij in m’n achterste te knijpen. Na dieje shock (en mijn vriendinnen die slap lagen van’t lachen bij  het zien van mijn gezicht) der toch maar weer voor gegaan :p

 

Zoals elke vrijgezellige mens zonder lief ook weer het nodig aantal meiskes toegewenst gekregen. Ne nonkel die het verdacht vond dat ik nog geen vriendin had en dan toch effe wou weten of ik dan geen vriend had … *slap* Dan een tante die ervan overtuigd was dat als ik zocht ik wel een meisje zou vinden. Ik zei da’k helemaal geen problemen heb met single zijn en zij maar blijven herhalen da’k wel iemand zou vinden *slap* Vervolgens een neef die constateerde da’k wel knap ben maar toch geen lief heb *slap* En als klap op de vuurpijl mijn eigen vader die mij deze morgen toch ook nog even “e vrouwke” toewenste *dubble slap* Hebben sommige mensen dan werkelijk niks anders te doen?

 

Maar hey, wat trekken we ons daar nu van aan? Nieuw jaar, schone lei. Het is al die pipo’s vergeven als ze mij der nu een jaar van gerust gaan laten.

 

Verder kadootjes gekregen. Een Galileothermometer (zie foto), nog enkele speciale kaarsen voor mijnen blok en verder nog enkele dikke CD-bonnen. Heel leuk dus. Kan ik eindelijk mijn CD-lijstje ne keer onder handen nemen. Katie Melua, Madonna, Sugababes, Absynthe Minded, Bloc Party, Gorkie, Texas, Ozark Henry, Him … Het zijn zo maar de eerste namen die mij te binnen schieten. Waarom moet ik nu ook zo een brede muzieksmaak hebben ???

 

Alé in ieder geval da komt hier allemaal dik in orde. Ben in opperbeste stemming en heb best wel zin om mij der vanaf morgen weer ne keer vol overtuiging op te smijten. Het is tenslotte ook mijn laatste jaar. Als het resultaat in één jaar belangrijk is, dan zal het dit wel zijn. Zelfs nu ik mij voorgenomen had niet aan mijn thesis te denken ben ik gisteren nog op een fantastisch, geweldig & magnifiek gedacht gekomen voor mijn veldonderzoek.

 

Mannekes & vrouwkes, note this: het komt allemaal goed in 2006!

 

I got a confession to make: I’m your fool!

X

18:18 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ah, bij u vragen ze tenminste gewoon achter een meiske... bij mij vragen ze echt achter mijn ex! Na ze nog maar eens gezegd te hebben dat het uit is, vragen ze weer waar mijn ex is... :p
Soit, een gelukkig nieuwjaar :)

Gepost door: Anne | 01-01-06

:-) Dat ziet er inderdaad een zeer leuk cd-lijstje uit!!!

Zit je eigenlijk in uw tweede of derde jaar?

En van die vriendinnetjes... oh niets van aantrekken met al die commentaar en al die zever :-)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 01-01-06

LOL 't zelfde hier gehad ... een liefdevol jaar, een goed lief, succes in de liefde ... kpeis dak dees jaar alle varaties gehad heb, verbazend hoeveel variaties der bestaan by the way ... . :o))

Gepost door: Ikke | 01-01-06

hummm.... zijde zeker da ge gene homo zijt???

GRAPJE!!!!!!!

Gepost door: Talleke | 02-01-06

Nothing can stop you Keep moving on up in 2006!

P.S. Cd tip: Texas!

Gepost door: Fresco | 02-01-06

De commentaren zijn gesloten.