02-01-06

Late Night Live

Vandaag geen grootse feestjes, veel te uitgebreide buffetten of mensen hartkwalen bezorgd. Back to normal life dus :p

 

Het was een dagje voor de boeken. Even wennen, maar toch alweer vrij productief geweest. Jeej :-)

 

Daarnet als ontspanning even naar de film “Raptor” gekeken. Niet dat die op een lijstje stond van te ziene films ofzo, maar heb hem gekocht bij “Blokker” voor 1.5 euro. Voor da geld kan ik hem zelfs niet huren :-) Maar voor uw eigen veiligheid doe dat ook niet! Het moet zowat de slechtste film geweest zijn die ik ooit gezien heb. Ik wou bijna zeggen B-film, maar eigenlijk is het zelfs nog geen Z-film. Hoe een crew zulks slechts kan voort brengen is mij volledig onduidelijk.

 

Alle actrices waren eigenlijk ontsnapte playmates die uit Hugh Heffner zijn mansion gevlucht waren denk ek. Moesten hun acteerprestaties dan nog te doen geweest zijn, maar helaas was die niet zo groots als de boezem die ze recht vooruit staken. Het was ook met Eric Roberts (broer van …). Heb dieje over tlaatst eens bezig gezien in CSI Miami en daar speelde hij echt goed, in deze film doet hij een poging om nóg slechter te acteren dan de playmates en dat lijkt hem nog bijna te lukken ook.

 

Ik ga geen tijd verspelen aan het uitleggen van het scenario ofzo, maar om het kort te houden gaat het over Dino’s en een verboden experiment. Na de dino’s van “King Kong” en zelfs “Jurassic Park” is dit echt lachwekkend. Mijn vroegere plastieken dino’s zagen er nog echter uit dan degene die in deze film “tot leven komen”.

 

Persoonlijke score: 0/5 (die 0 das dan gewoon omda’k ni in de negatieve getallen wil gaan …)

 

Heb maar één boodschap: save the world & burn all copies!!!

 

Verder over tlaatst op MTV naar “Asian Screen” gekeken. Kheb nog altijd ni door wanneer dat ze dat juist doen, maar dan vertonen ze dus Aziatische films op MTV. Heb er al verschillende gezien en telkens weer de moeite waard. Ik ben nogal een fan van Aziatische films.

 

Om een bekend voorbeeld te noemen: “House of Flying Daggers”. Absoluut een prachtige film die je zeker moet gezien hebben. Zowel voor het verhaal als de prachtige settings als de geweldige choreografie van de gevechten. Heb hem twee keer na elkaar bekeken en dat is nogal ongewoon voor mij. Hier is een link naar hun site. De trailer alleen al is een klik waard! Persoonlijke score: 4.5/5

 

De laatste die ik gezien heb op MTV was “Azumi”. Over een meisje dat tussen jongens opgroeit en verdomd handig is met haar samoeraizwaard. Een vrouw met ballen dus. Ze neemt het samen met haar clan op tegen een mysterieuze witte krijger. Een (verwijfde) sadistische chinees met lang zwart haar, roze/oranje oogschaduw en steeds een rode roos vast. Je ziet hoe Azumi’s groepsleden problemen tegenkomen, willen opgeven, maar uiteindelijk toch weer op het krijgerspad geraken. Hoe ze zich opofferen voor de ander tot uiteindelijk enkel Azumi nog overblijft om de witte krijger het hoofd te bieden. Kortom een vrij banale verhaalslijn. Maar de uitwerking ervan is prachtig. Ik heb het eerste half uur gemist, maar van de moment dat ik de eerste beelden zag werd ik in de tv getrokken. Prachtige film en als ze bij ons in de videotheek nu eens op het lumineuze gedacht zouden komen meer Aziatische films te verhuren zou dat de eerste zijn die ik zou huren. Heel erg van genoten. Persoonlijke score:4/5

 

En nog goed nieuws ook want heb zonet gelezen dat ze aan “Azumi 2” aan het werken zijn. Hij was voorzien voor 2005, maar ik zal er maar vanuit gaan dat ze iets later zullen zijn :p

 

Verder nog meer goed nieuws, 2006 neemt een pracht van een start (op mijnen blok na :p).

 

Nu heb ik één van mijn reacties gezien dat er een Hooverphonicblog van start gegaan is. Woehoe :-) De lyrics van “Dirty Lenses” staan er al op heb ik gezien, net als die van “You Hurt Me”, hun huidige single. Allen daarheen dus! Jij niet Talleke, gij ging deze week kamperen bij mij heb ek gelezen, veel plezier. Als je een pralineke, een warm dekentje of iets anders nodig hebt laat je het maar weten eh :-)

 

Ik ben Unagi, dit was Late Night Live, morgen is er weer een aflevering. Tot dan!


23:44 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ewel zie ik ga gebruik maken van da dekentje... ik heb 't een beetje koud en kben moe.... de dees gaat slapen... en straks bij het ontwaken stort ik mij op jouw pralines.... ;-)))

en jij kunt rustig blokken... zet 'm op hé..... neeeeejeee, niet dat frambozengeval!!!! of was 't toch met aardbeiensmaak??? ;-)))

Gepost door: Talleke | 03-01-06

Dag Unagi, Jaja er zijn "straffe" films te zien soms. Nu Jurassic Park (de eerste en de derde) vielen we mee. Als je dat soort films graag ziet natuurlijk. Gewoon wat ontspanning eigenlijk. Aziatische films zijn inderdaad dikwijls goed of misschien geraken alleen de betere films tot bij ons?
Enfin. Blok ze !!
Grtz,

Gepost door: An | 03-01-06

nog véél plezier bij het bekijken van die films ... :-)) en aja, ben even binnengewandeld op dat blog en dat ziet er knap uit hé ... :-))) !
Liefs, klaverke

Gepost door: klaverke | 03-01-06

@ Unagi Merci om m'n nieuwste blogje hier even te vernoemen :o)

PS: M'n e-mail ontvangen?

Groetjes,
Elias

Gepost door: Elias | 03-01-06

De commentaren zijn gesloten.