05-01-06

Let's Sin

Vandaag even na het leren de Weekend Knack vastgepakt (ik dacht te zeggen gelezen, maar laten we niet overdrijven). Mijn oog viel op volgend stukje:

 

“Niet je omgeving bepaalt of je gelukkig bent, maar hoe je je opstelt tegenover die omgeving.” Volgens Aleksandra Pazkowska (Poolse ontwerpster nvdr) is geluk een attitude.

 

Een vrije naïeve, maar wel heel mooie benadering. Vermits ik vanavond zin heb om naïef te zijn en ook omdat er waarheid in de quote zit, maak ik er direct werk van. Ik zit in een mooie omgeving dat ik ook wel lachend mijn kamer durf te noemen, die me gelukkig maakt en waar ik al vele uurtjes gespendeerd heb. De missie van vanavond: intens gelukkig worden; wapen: music baby!

 

Mijn meest platten techno muziek op mijn harde schijf bij elkaar gezocht en jawel … hersenlozen boenk doet goed op een naïef moment. Ik zit op een boenkende trein richting happyness.

 

Gevolg ook wel: overspoeling met gortige teksten à la: “show me yours I’ll show you mine” – “I don’t want a kiss goodnight, I want you to come up to my room” – “Let’s F*ck”, verder nog wat insinuerende geluiden die ik onmogelijk in letters kan omzetten ... Maar hey, als je naïef aan het doen bent kan je het beter direct goed doen, niet?. Als mijn pa nog is ne shock wil, is het de moment om binnen te komen :p

 

Aja en hoe komen die liedjes op mijn harde schijf? De ene helft was een kado van mijn zus (echt waar!), de andere helft is er vanzelf opgesprongen :-)

 

Verder ook mijn eerste bestelling aan Proxis doorgegeven om mijn CD-budget ne keer nuttig te gebruiken. De gelukkige zijn geworden:

 

·          The very best of Aretha Franklin (jawel, geachte lezer u leest dat goed. Er stonden te veel liedjes op die ik kende en niet had. En voor 8.99 euro voor nen dubbelCD kan ne mens toch niet twijfelen?)

·          Camino Real – Buscemi (Latinomuziek op ne lekkeren beat, kwestie van al vroeg de zomer in te luiden ten huize Unagi. In deze barre tijden absoluut geen overbodige luxe!)

·          The Sailor not the Sea – Ozark Henry (Belgische degelijkheid en zijn vorige was zo goed en de liedjes die ik van deze kan zijn ook geweldig, kan dus niet misgaan!)

·          Piece by Piece – Katie Melua (Na aanraden van de helft van de mensen die ik ken en het geweldige “Nine Million Bycicles” kon ik dat toch ook niet laten. Heel benieuwd wat de rest van de CD te bieden gaat hebben)

·          Confessions on a Dancefloor (mijn eerste album *bloos* van de Queen of Pop is in bestelling en ik ben ervan overtuigd dat het geweldig wordt.)

·          Switch (nieuwe compilatie van StuBru met hits zoals: “Tiga – You Gonna Want Me”, “Soulwax – My Lipps”, “Roisin Murphy – Sow Into You” & “The Rythmes Digitales – Jacques Your Body”)

 

That’s it voor de eerste lading. Er is nog wat over van het budget, maar dat wordt voor later nog even opzij gezet. Deze zullen mijn honger al wel wat kunnen stillen tijdens pauzes van mijn cursussen. Funcky, hip, latino, alternatief, retro, rustig … deze selectie omvat het allemaal :-) Woehoe, ik kan al niet wachten tot de eerste mijn stereo komen verblijden met zijn aanwezigheid.

 

Kgaan ier de Focus en de Weekend Knack op mij gemakske “lezen”, mij halfdood ergeren aan de té strenge film- en cdrecencies, de voorspelde trends voor het komende jaar tot mij nemen om ze vervolgens compleet te negeren en het té moeilijke kruiswoordraadsel toch proberen op te lossen. Verder mijn horoscoop voor het komende jaar lezen en staren naar een paginagrote foto van een in twee gesneden rode kool.

 

Het wordt een mooie avond!

 

“Why don’t you stay, let’s play, don’t know a better way to end the day”

22:20 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

*** nog een gezellige leesavond Unagi
groetjes.

Gepost door: Borriquito | 05-01-06

*** Zoude wel nog beginnen met lezen? :-))
Nog een fijne avond Unagi!
Groetjes

Gepost door: Romina | 05-01-06

:-) Het zijn hele leuke cd's! Trouwens je kan er toch ook eentje downloaden via skynet?

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 05-01-06

okay... I'll stay.... lets play!!!!!!! ;-)))))

Gepost door: Talleke | 06-01-06

@ @ Talleke: schoon van u da ge u zo opoffert :-D

Gepost door: Unagi | 06-01-06

*** Een goede morgen maak er een fijne vrijdag van………..lieve groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 06-01-06

hihi Mister G. gaat gewoon uit zijn dak als hij Confessions on a dancefloor ziet staan tussen je lijstje.
Geniet van den boenkeboenke en van je weekend.

Gepost door: Blah | 06-01-06

Knack "Kgaan ier de Focus en de Weekend Knack op mij gemakske “lezen”, mij halfdood ergeren aan de té strenge film- en cdrecencies, de voorspelde trends voor het komende jaar tot mij nemen om ze vervolgens compleet te negeren en het té moeilijke kruiswoordraadsel toch proberen op te lossen. Verder mijn horoscoop voor het komende jaar lezen en staren naar een paginagrote foto van een in twee gesneden rode kool." = Uiterst herkenbaar, behalve dat kruiswoordraadsel... Zou voor teveel stress zorgen :o)

Nog een fijne dag toegewenst!

Gepost door: Elias | 06-01-06

WAAAAA !!!!! Confessions on a dance floor !!! DE plaat van het jaar 2005 EN 2006 voor mij ,en nu ook voor u !:-P(ondanks de vreselijk onnauwkeureige flutrecensie in de focusknack -t stond vol fouten ,waardoor ik mij gedwongen zag een voodoopop te maken van de recensent )

Oei-oei als ik mij blij wil voelen zet ik toch geen techno op zenne - en idd ,die teksten zijn geen hoogstaande poëzie ;-)

Moge de proxis COADF snel ter huize Unagi bezorgen !

Groetjes,
(een ecstatische) Glenn

Gepost door: Mister G | 06-01-06

Heb de Focus ook al doorbladerd ;-) Fijne vrijdag toch nog en succes met het leren ;-)
xxx Cientje

Gepost door: Cientje | 06-01-06

nice cd's ! goeie keuze.. van aretha heb ik zelf eens een cd samengesteld (ok ok illegaal gedownload allemaal, maar hey.. da mens heeft centen genoeg).
Verder veel plezier met uwe Knack. Erger jij je trouwens ook niet aan die nieuwe lay out van Knack ?

Gepost door: aardvarksken | 06-01-06

Ik zal dringend... mijn attitude moeten veranderen dus ;).

Gepost door: Anneke | 06-01-06

^^^^ you're welcome ;-))))

Gepost door: Talleke | 06-01-06

°°° Eergisteren kon ik eens je postje lezen.
Vandaag moet ik het weer met de prentjes doen...


Groetjes en prettig weekend

Gepost door: emiel | 06-01-06

De commentaren zijn gesloten.