20-01-06

Beat that machine that works in your head

Allo allo,

 

Woehoe, jippie, jiehaa :p De eerste week is voorbij (ale, eigenlijk de 4de week als je de blok erbij telt). We tellen af. Nog 2 examens …

 

Bedankt allemaal voor de leuke reacties! Ik heb ze nu pas gelezen, maar het geeft toch een boost als je leest dat er zoveel mensen (al is het maar een seconde) aan je denken. (Ja Unagi is ijdel, maar welke normale mens is da niet eh :p)

 

Het belangrijkste om te beginnen: Change Management was dik in orde, Milieuwetgeving kon niet beter gegaan zijn en Financieel Management was het moeilijkste van de 3 (al kan dat ook iets te maken hebben met een overdosis snot …) maar desalniettemin ben ik er ook daar zeker door. 3 successen dus, als het volgende week ook zo zou mogen lopen zal Unagi zeer happy zijn!

 

Maar verder een verschrikkelijk bewogen week gehad. De examens verliepen goed, alles daarbuiten draaide vierkant. Maandag in een grote file vastgezeten met de auto waardoor da’k al 10 minuten te laat was op het examen zelf, dat maar 90 minuten duurde en bestond uit 5 redelijk lange vragen. Maar dankzij diepe concentratie en een hoge schrijfsnelheid was ek toch nog op tijd klaar :-) Jaja, Unagi is een snelle jongen :p

 

Woensdagmorgen om 3u wakker geworden met een verstopte neus en een gezwollen keel. In die mate zelfs da’k amper kon ademen. Na mijn eerste paniekaanval onder controle gekregen te hebben mij op de huisapotheek gestort. Tegen 3u30 lag ek weer in mijn bed, waarschijnlijk halfverdoofd enzo :p Om 4u loopt mijne wekker dan af. Tijd om op te staan en te herhalen … De voormiddag, inclusief examen, dus doorgebracht op een medicijnen, nen dubbele expresso, ne Red Bull en ne Nalu. ’s Middags thuisgekomen, mijne set medicamenten nog wa uitgebreid en in slaap gevallen. Alé om e lang verhaal kort te maken. Vandaag is de eerste dag dat er beterschap zit in de onbekende ziekte dat besloten heeft mij te vellen in het midden van de strijd. Hoofdpijn is onder controle, knieën kunnen bijna pijnloos bewegen, door mijn neus kan ik de frisse uitlaatgassen van Brussel weer opsnuiven en mijn keel lijkt al minder op een gezwollen tomaat …

 

Verder deze week ook geconstateerd dat ik een verschrikkelijk routinebeestje ben. Mijn vaste gewoonten:

  • Rond 10u een tas soep
  • Rond 16u ne Red Bull op de dag voor het examen, op de andere dagen ne Nalu
  • Rond 19u ne Cola-Light Lime
  • Op examenochtenden sta ik steeds op om 4u kwestie van alles nog eens te kunnen nakijken en niet te panikeren
  • ’s avonds nooit na 23u nog wakker

Khad da nog nooit eerder vastgesteld, maar het mag dus wel duidelijk zijn dat ik tijdens examenperiodes leef op routine :p

 

Verder nog even zeggen, dat ik meerdere keren mijn kast opengetrokken heb … Als je gewoon bent van iedere dag je op het www te begeven en je geeft dat van de ene op de andere dag op, gene lach. Maar ben sterk geweest :-)

 

Deze namiddag staan op de planning: slapen, laptop en tv. Uitzonderlijk gezond, maar een mens mist zoiets al erg na een week. Klinkt misschien zielig, maar het is zo.

 

Kzou echt nog 101 dingen willen vertellen, maar dan ben ek weeral veel te veel aan het tetteren en das ook ni de bedoeling eh.

 

Maar toch nog even kort enkele bevindingen over mijn nieuwe aanwinsten:

  • Madonna – Confessions on a dancefloor: grote discoballen, foute kostuums en nog foutere haardossen. Geweldige cd! Ideaal om veel te luid te zetten zoda ge zelfs ni hoort dat uw vader staat te roepen da ge het te luid zet :-D Ook ideaal om ’s morgens op te douchen en dan in den auto uw filepijn te verzachten. Helemaal opgeladen voor een examen :-)
  • Katie Melua – Piece by Piece: verrassende cd, in de positieve zin dan wel. Heeft een hele leuke sound en klinkt heel fragiel (note: da woord gebruik ik 3 keer per jaar ofzo, maar hier is het erg passend :p). Moest denken aan Norah Jones bij momenten. Very nice.
  • Buscemi – Camino Real: ideaal opwarmertje voor een avondje uit. Maar da gaat dus nog minstens een week duren :-(
  • Ozark Henry – The Sailor not the Sea: nog beter als zijn eerste! Prachtige cd. Heeft een heel eigen stijl en zijn cd bevestigd dat wel. Muzisch zit het heel goed in elkaar en zijn stem past perfect in het plaatje … Lekker dromerig (en ook Belgisch!)
  • Switch 8 (StuBru): party baby :p Zelfde als Buscemi: sound on beats.

Kvoel me ffnaf opgelucht da’k da zo allemaal is kunnen neerschrijven heb, twas al lang geleden :-) Nu gaan ek ff voor den tv in slaap gaan vallen en tegen de late namiddag kom ek dan wel weer tot leven (denk ek :p).

 

Vanavond heb ek nog een videotheek bezoek gepland en der staat een fles Asti op mij en mijn zus te wachten, we zijn alleen thuis :-) Iemand aanraders voor huurfilms? Fire Away!

 

Greetz en morgen maak ek ook nog even tijd om langs te komen :-)

14:27 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

*** proficiat voor wat al voorbij is
en nog heel veel succes voor wat nog komen moet !!!!
nog een aangename vrijdag verder Unagi
groetjes.

Gepost door: Borriquito | 20-01-06

oh pietzak, ik heb nog 3 weken examens...Ma soit, ik duim nog voor die laatste 2 :)

Gepost door: Anne | 20-01-06

Groot gelijk... effekes deblokkeren op het net om dan de laatste aanval op de block in te zetten... moed...

Gepost door: snellen | 20-01-06

*** *ecstatisch over het nieuwe blogje*
Oewa ! Ik ben superblij dat alles zeer goed is gegaan Unagi -en dat zelfs een snotvalling u niet klein krijgt !
Allez nog twee te gaan ,en kben er zeker van dat die fantastisch zullen gaan !
Huh om 4 uur opstaan ?4 uur ? gij liever als ik :-)maar als het helpt ,dan kan ik u moeilijk tegenspreken tuurlijk :-)
En kbegrijp wel da ge de labtop en de tv enz mist :-P

Nog veel succes !

Glenn

PS--> Bijna vergat ik u enthousiasme voor Madonna aan te moedigen :-P Onder de douche heb ik hem nog ni geprobeerd ,lol :-Pmaar kan er wel inkomen dat da ook super is ;-)

Gepost door: Glenn | 20-01-06

Hoorde ik daar 'films'? Je kan een kijkje gaan nemen op www.imdb.com. Daar kan je dan de top 250 kiezen. Daar staan veel prachtwerkjes in (ik ga ze niet allemaal opsommen ;)). Of als je een film in gedachten had, kan je de titel intikken en kijken wat anderen ervan vonden. :)

Gepost door: Anneke | 20-01-06

Hey Unagi, Dat zijn prima berichten uit examenland! Allez behalve dat ziekjes zijn dan, maar hey... ge kunt niet in alles sjans hebben he :-)
Nog vel sterkte en al voor de laatste loodjes, ik duim nog een weekske verder, dat zal alvast geen kwaad kunnen he.
Ha ja dat afkicken, ik heb dat ook als ik nog maar een paar dagen weg ben, de jeugd van tegenwoordig zeker, allez, groetjes nog!

Gepost door: An | 20-01-06

gooooh wat ben ik blij dat je er eventjes weer bent én met hoofdzakelijk goed nieuws, alléé, dan toch van het examenfront!!!!

Je arme pa, eerst deze week alles muisstil en dan direct Madonna op zijn dak!!!! Ik heb echt compasse met die man!!!!

mmmmmmm, het deed echt deugd je weer eens te lezen!!!!

tralala ding ding dong

Gepost door: Talleke | 20-01-06

héééy UNAGI ... :-)))))) Blij je weer te ontmoeten ... :-))))) hahahahaha , probeer toch maar niet om te veel dingen in één keer te doen , want dat alles niet goede ... ;-))

Liefs, klaverke
PS: Ik vind het heel Lief van je dat je meteen even langskwam ... :-)))

Gepost door: klaverke | 20-01-06

Blij eens van je te horen,Unagi Alle dagen toch eens komen kijken of je iets gepost had, 'k was vreselijk benieuwd naar je examens('k ben een vrouw hé en nog een VBT ook).Blij te lezen dat ondanks de snot alles goed verlopen is deze week.
Groetjes;-))
En nu stemmen op ons lijflied;-)))))))

Gepost door: nicole | 20-01-06

De commentaren zijn gesloten.