27-01-06

Material Boy

Alle duimwerken hebben geholpen (en dieje foto is speciaal voor de mensen met veel verbeelding. Je kan er zelfs op klikken en hem in het groot bewonderen :p). Ik heb het overleefd en tenzij 1 van mijn professoren iets tegen mij heeft is het nog allemaal goed gelukt ook. Het laatste ging ik van uit dat vooral damage control zou zijn, maar al bij al viel ook dat nog mee. Opstaan om 4u rendeert :-) Woehoe!

 

 

Ge zou Unagi hier moeten zien zitten voor zijn schermpje; half euforisch en met zijn mond open (die neus beseft nog steeds niet wat zijn functie is …)

 

Vanaf deze moment tot en met zondag zijn de enigste plannen: slapen, tv, computer, winkelen en eten :-) Als dat niet mooi (en materialistisch :p) is. Wel al twee uitgaansmogelijkheden gerateerd vanwege die domme neus en de oververmoeidheid die een examenperiode met zich meebrengt. En uitgaan op ne Red Bull zal helaas niet voldoende zijn vrees ik :p

 

De volgende moment dat ik om 4u nog wakker ben zal het dan niet zijn om te studeren, maar wel om nen dansvloer onveilig te maken en voor volgende week zijn er al plannen in de maak. Woehoe! (again)

 

Nu volgen er dus twee lesvrije weken … Ze kunnen het zo schoon zeggen bij ons. Tijdens die twee weken moeten we de volgende 20 p’s van onze thesis formuleren en ons empirisch onderzoek in gang gekregen en bij voorkeur al afgewerkt hebben. Wat is het leven toch mooi :s Maar ik weiger daar verder dit weekend nog 1 honderdste van een seconde aan te denken!

 

En ons nieuw lesrooster krijgt ook vorm. Zware kost. Maandag les van 8u30 tot 17u30. En vrijdag ook van 10u – 17u15 met als laatste les juridische vraagstukken … Dinsdags geen les en woensdag en donderdag zijn minder uren. En we beginnen dus terug den 13de februari en dat betekent … jawel vlak op Unagi’s verjaardag. Zo’n schoon kado :s Maar ook daar ga ik nu ne keer ni aan denken se!

 

Verder nog mijn diep medeleven betuigen aan Kim Clijsters. Het leven is niet alleen voor mij onfair besef ik dan. Het had zo mooi kunnen zijn … Niks aan te doen, see you in 8 weeks!

 

En de boeiende weetjes blijven maar komen :-) Het doorkijk-badkamerhotel is definitief van tafel. Woehoe! (and again) Meer zelfs, der is al een ander hotel geboekt met de veelbelovende naam “Paraiso Maya”. Da heeft nu ne keer uitstraling se. Witte stranden, blauwe zee en palmbomen … Waarom is het nog geen Juli?

 

Er zijn nog meer van die levensvragen vandaag, maar Madonna gaat me vergezellen in bad nu. Zo’n aanbod kan je toch niet weigeren?

Cya X

 

BTW: heb mijn lay-out gewijzigd (voor de trage mensen onder jullie dit nog even vermelden :p). Laat gerust weten wat je er van denkt. Was zo één van mijn ingevingen tijdens de examens :p Misschien verander ik nog wel iets, maar kvin hem wel leuk zo. Heel clean en das zo wel mijne stijl voort moment :p Dus: Raise your voice! (nu begin ek Hilary Duff al te quoten, hoog tijd voor Madonna ...) Grtz!

15:42 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

HEYYYYYYYYYYYYY mijne lieveling is terug!!!!!! ;-)))

geen nood, ik heb nu net zo'n neusprobleem als jij... mond open en neus helemaal verstopt!!!! pfffffff... ben al iets beter maar jongen, heb ik mij mottig gevoeld!!!!!

Layout...... mooooooiiiiii..... doet wel raar als je voor 't eerst binnenwandelt..... maar wel superfris!!!! Ook de achtergronden van de reacties!!!! I like!!!!!!

en edde uwe pa toch zo zot gekregen ja?? Ander hotel zelfs!!!! Ja Unagi, je hebt een grotere invloed dan je dacht hé ;-)))

EN IK BEN APETROTS DAT JE JE EXAMENS GOED AFGEWERKT HEBT!!!!!

Een dikke knuffel XXXXX

hummmmm, was echt superaangenaam verrast toen ik jouw naam in de laatste updates zag verschijnen!!! You made my day!!!!

Gepost door: Talleke | 27-01-06

aha blijkbaar was ik één van de trage mensen ;o)

Gepost door: Anne | 27-01-06

Een dikke zoen voor die goeie examens!

En die layout is echt schoon!
Geniet van je weekend material boy ;-)))
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 27-01-06

*** mooie vernieuwingen heb je gedaan Unagi !!!
geniet van je verlof nu, na die 2 zware weken

Gepost door: Borriquito | 27-01-06

*** Oeh, ik vind u nieuwe lay-out echt supermooi ,very fresh !
Ook ben ik superblij dat u examens goed zijn gegaan ,die twee zere duimen hebben dus resulataat gehad :-)
Allez jong ,twee lesvrije weken :-Onice !en ge kunt u dansmoves al oefenen met de CD van Madonna e(die u tot mijn grote vreugde precies wel aanstaat :-D)
Jaja ,de verjaardagen komen dichterbij -->13 februari ,19 februari ...tis toch een supermaand e :-)

Geniet van u herwonnen vrijheid !

-Glenn

Gepost door: Glenn | 27-01-06

het ziet er hééél mooi uit Unagi ... :-))) proficiat ... ! Je lay-out past nu ook beter bij je ogen hé , met dat tikkeltje groen ... ;-)))
Geniet nog van Madonna en je bad , tot gauw ... !
liefs, Klaverke

Gepost door: klaverke | 27-01-06

mister spons!!!! blij dat je er bent!!! Je layout is tof, laat maar zo!!! Leuk dat alles goe ging met de examens!!!
Baai de wéé, je bent getikt -> ik bedoel: tikkertje!!! Kijk ff op mijn blogje!!

Gepost door: Blah | 27-01-06

Ik vind dit groen... ... antwoordding wel tof, maar de blauwheid van je blog niet.

Maar je moet vooral niet op mij letten, want niemand houdt van mijn bloglay-out en ik heb dus geen recht van spreken. ;)

Gepost door: Anneke | 27-01-06

ewel zie eigenlijk moet ik Anneke gelijk geven...
bij mij tweede bezoek gaat mijn voorkeur ook meer naar dat groene van de reacties.... het blauwe is koeler, maar ach... les goûts et les couleurs n'est-ce-pas!!!!! zolang JIJ het graag ziet Unagi, who cares ;-)))

ps. da zal wel toeval zijn maar bepaalde "delen" van dat groen doen mij aan een beha denken!!! looooool
tjaaaaaa, blijkbaar nog altijd even geobsedeerd zeker??? hihihihi

Gepost door: Talleke | 28-01-06

De commentaren zijn gesloten.