03-02-06

In het (Russisch) spel!

Aha hier ben ik weer :-)

Gisteren een dagje overgeslagen. Ik had die dag zo veel getypt dat ik geen pc meer kon zien :p Oververzadiging :p

 

Vandaag is mijn interviewgids verstuurt. Jawel, hij is af :-) En de persoon die ik opgevist heb om mij te begeleiden bij mijn onderzoek is werkelijk fantastisch (verder noem ik hem M.E.). Normaal zou de promotor (K.) dat moeten doen, maar wat dat betreft heb ik al meermaals getwijfeld aan de keuze die ik op dat vlak gemaakt heb ... Vandaar maar zelf op zoek gegaan naar hulp van buitenaf.

Even het verschil duidelijk maken. Heb mijn interviewgids rond 13u gemaild naar M.E. en rond 15u een mail teruggehad dat hij hem dit weekend gaat lezen en dat hij aan het zorgen is voor de adressen van de contactpersonen. Hij zal zelf ook 2 à 3 interviews doen waar ik kan bijzitten. Op die manier krijg ik een idee hoe het het beste gaat (heeft hij zelf voorgesteld!).

Dan is er dus K., ik heb hem maandag een mail gestuurd voor een afspraak ... die leest elke dag zijn mails en heeft nog altijd niet geantwoord... Hij is op zijn bureau want anders krijg ik zo nen autoreply terug. Als hij maandag niet geantwoord heeft, bel ik hem. Als promotor zou hij volledig op de hoogte moeten en willen zijn van mijn thesis. Hij weet nog steeds niet wat soort onderzoek ik ga doen, laat staan dat hij weet dat ik al een week aan nen interviewgids lig te prutsen en contactgegevens heb.

M.E. is begot een beter promotor dan K. !!!

Zo dat ik moest ik toch even kwijt :-p

 

En de film die ik donderdag gaan zien ben: "Buitenspel". Nadat we ongeveer een kwartier naar die schermen staan staren hebben toch maar de knoop doorgehakt (en da heeft lang geduurt, maar hard gelachen ondertussen :-D). We zijn voor de "slimme" keuze gegaan. "Buitenspel" draait al lang en ging binnenkort toch uit de zalen verdwijnen dus hebben we die gepakt. De andere kandidaten zijn voor de komende weken :-)

Wat de film zelf betreft. Awel ik vond hem wel goed. Ik vind Verheyen ne verschrikkelijk dikke nek en zie hem in persoon liever ni op het scherm, maar van films maken kent hij iets ... Het was ne mooie film. Mijn vriendin vond em nogal "emo". En de acteerprestatie van dieje kleine is wel de moeite! We hebben weer aankomend talent :-) En daarnaast zie ik Joke Devynck gewoon ook graag bezig :p

 

Maar nu gaat Unagi zich gaan voorzien van de nodige calorietjes voor deze avond.

 

Bij deze maak ik de officiële belofte dat ik bij elk van jullie morgen goejedag kom zeggen :-)

 

Tot dan en nog een fijne avond!

18:47 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Ha ,Buitenspel !
Mijn zus was hem ook gaan zien ,en voor haar is hij ook goedgekeurd :-)

Gepost door: Glenn | 04-02-06

tralala ding ding dong....

Unagi komt straks langs!!!!!!

Tralala ding ding dong

;-)))))

Gepost door: Talleke | 04-02-06

Dag Unagi, Dat hoort erbij zeker bij "thesissen" (werkwoord). Hopelijk loopt alles weer los volgende week ofzo. Veel succes nog en nog een fijn weekend (bij mij blijft het lastig maar hey... kan alleen maar beter worden zeker)
Groetjes,

Gepost door: An | 04-02-06

De commentaren zijn gesloten.