10-02-06

Late post

Deze avond (nacht is eigenlijk een beter woord) nog een kort berichtje.

Gewoon omdat ik dit ff kwijt wou. Het herschrijven is goed begonnen. In totaal moet ik 4 hoofdstukken herschrijven van elk +/- 5 pagina's. En mijn eerste hoofdstuk is vandaag herschreven. Ik moet nog wel een bepaalde definitie opzoeken, maar dan is H 1 achter de rug. Ik ga alle opzoekwerk bij elkaar laten komen en dan zal ik nog wel is een dagje in de bib gaan logeren ...

Morgen staat H 2 voor de deur. Als het allemaal blijft lukken zoals nu ben ik tegen dinsdagavond normaal gezien klaar met het herschrijfwerk. Dinsdag heb ik geen les en kan ik ook een hele dag werken.

Ik ben vandaag heel positief opgestaan en er met volle moed aan begonnen. En eigenlijk doet het me wel goed om me er met volle overgave op te smijten. Ik heb ondertussen ook al een hele planning uitgedokterd zodat ik tegen de 2de week van maart 40 p's kan presenteren die de moeite waard zijn.

Pa heeft mij beloofd mijn werk na te lezen, ondanks zijn verschrikkelijk drukke dagen op het werk. Hij wou me gisteren moed inspreken omdat hij zag dat ik in de put zat (en eer die dat ziet ...) en tja ... het had het omgekeerde effect. Ik kon mezelf even niet controleren en ben in een ware huilbui gestort (alle "echte" venten moeten nu minachtend blazen, maar ik doe niet mee aan dat machogedrag :p) En dat was euhm ... al lang geleden, eigenlijk kan ik me zelfs niet herinneren dat ik dat ooit al gehad heb (buiten bij overlijdens uiteraard). Het luchtte wel op, maar denk dat pa ervan geschrokken was, net als ikzelf.

Alé de boodschap van de dag is, dat het allemaal goed zal komen, maar dat ik een strikte planning nodig heb en tot aan de paasvakantie harder zal moeten werken dan ik in de voorbije 4 jaar ooit moeten doen heb. Maar ondanks alle druk zie ik het zitten. Het einde van de opleiding nadert immers, en het is nu dat je moet bewijzen dat je er effectief iets aan gehad hebt ook. En nu mogen ze nog zoveel veracademiseren als ze willen, ze zullen iets anders moeten verzinnen om mij nog eens te laten terugkomen in september!

En voor degene die nu denken, is hij daar weer over aan het zagen ... Awel ja, hoe zielig het ook is, daar draait mijn leven voor de moment rond. Rond een bundeltje papier dat na een jaar hard werken waarschijnlijk een 70 à 80 p's dik zal zijn. Niet iedereen (bv mijn zus) begrijpt dat en eigenlijk neem ik hen dat ook niet kwalijk. Want vanop afstand bekeken, lijkt het idd veel troubles en werk met weinig resultaat.

In ieder geval bedankt voor de reacties. Ze zijn echt wel een hart onder de riem. En zoals Vlindertje al zei, achteraf zal ik er wel trots op zijn, het is alleen nu niet altijd gemakkelijk om dat te zien. Maar we doen ons best :-)

00:37 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

^^^ das ook zo... achteraf zal je apetrots zijn dat je nu door de zure appel heen bijt... ACHTERAF... je moet er echter eerst door!!!! En ik weet dat jij dat kunt!!!! Je hebt de juiste ingesteldheid, ondanks tegenkantingen allerhande....

Geloof me vrij, ik heb enorm veel spijt dat ik die kans niet kreeg om verder te studeren!!!! Ik weet dat jij daar nu niet altijd bij stilstaat maar ooit komt de dag dat je sterk zult staan met je diploma!!!!! Het is mss een stom stukje papier maar ik wou echt dat ik er een beter had dat wat ik nu in handen heb!!!!!

En we duimen met z'n allen voor jou!!!!!

Gepost door: Talleke | 10-02-06

Crisje Ik kan het niet anders dan volledig eens zijn met Talleke. Achteraf zal het allemaal positief uitdraaien en je zal er de vruchten van plukken. Dus DOORZETTEN...

Gepost door: Crisje | 10-02-06

*knuf* Unagietje, da 'k zou kunnen, 'k zou u ne knuf komen geven sè. 'k Zal 't dan maar virtueel doen {{{{{{{{{{knuffffffffff}}}}}}}}}

Gepost door: Blah | 10-02-06

weet... dat de bloggers je steunen...

Gepost door: snellen | 10-02-06

Hey Unagi, Iedereen die ooit een thesis geschreven heeft (of zien schrijven door zijn/haar kinderen ofzo) zal wel begrijpen dat dit stukje niet overdreven is!
Dus ja... met wat steun op de achtergrond (in mijn blogger-geval vanop verre en virtuele afstand zelfs) en je eigen inzet en koppig doorzettingsvermogen zal dat wel lukken! Dat moet!
Veel succes ermee en als je zin hebt om erover te zagen of kwaad te zijn of blij te zijn met de vooruitgang (mag ook he!) dan doe je dat maar.
Groetjes,

Gepost door: An | 10-02-06

*** T zal inderdaad wel allemaal goed komen ,en dat vele werk kunt gij zeker aan Unagi !
ik duim inderdaad mee !:-)

Gepost door: Glenn | 10-02-06

°°° Huilen kan soms eens opluchten
om dan weer eraan te kunnen beginnen.
Groetjes en prettig weekend

Gepost door: emiel | 10-02-06

*** Een heel fijn weekend toegewenst!
Groetjes.
Mireille.

Gepost door: mireille | 10-02-06

De commentaren zijn gesloten.