12-02-06

Update!

Het is alweer even geleden dat ik nog aan schrijven toe geraakt ben. Het herschrijven van de hoofdstukken, zorgt voor een overload aan laptop en schrijfopdrachten. Dat is zo ook ongeveer de reden dat ik geen zin meer heb om nog meer te typen eens het gedaan is. Ik probeer er de volgende dagen wel wat aan te werken en wat bezoekjes af te leggen, we zien wel hoe het loopt.

 

Maar mijn update konnek nu moeilijk overslagen eh :-)

 

Quote

Onlangs een heel mooie gelezen die gezegd werd door Brigitta Callens. Nu ik heb van dat mens niet echt een hoge dunk en weet niet of ze het wel zelf gezegd heeft, maar wat ze dus zei was wel mooi. Er zit ook wel veel waarheid in; dus kort en bondig:

 

We zijn allemaal de architect van ons eigen geluk

 

 

Muziek

Jose Gonzalez is de verliezer van deze week. Jammer, maar niks aan te doen. Gunther blijft het uithouden aan de top. Al die lippengymnastiek blijkt toch voor iets goed te zijn :-) Wat me ook opgevallen is, is dat we internationaal bezig zijn. Gunther uit Zweden, Röyksopp uit Noorwegen en nu uit la douce France: Air. Als je naar StuBru luistert heb je dit zeker al gehoord, voor de andere wordt dit een (hopelijk) mooie ontdekking:

 

Air – Cherry Blossom Girl

 

Zo zo, dat was het voor vandaag. Morgen heb ik een hele lange dag. Les van 8u30 – 17u10 en voor de lessen moeten we nog cursussen kopen, dus een hele lange dag. En na een eerste lesdag ben ik traditioneel al een barak, morgen is het dus nog dubbel zo erg. Ik denk niet dat het schrijven er zal van komen, maar ik probeer :p Dinsdag ga ik dus in de bib van Leuven gaan logeren en daarna met een vriendin iets gaan eten. Dus ook veel te laat thuis. Maar ik probeer wel eens binnen te springen :-)

 

Een hele fijne start van de week aan iedereen!

20:08 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

°°° Unagi,
Ik wens je ook een fijne start morgen.
Je werk is nu belangrijker dan bloggen.
Dat begrijpen we wel.Groetjes

Gepost door: emiel | 12-02-06

Ik heb gestemd voor Air...
Echt een zalig nummer!
;o)

Gepost door: Mr.B | 12-02-06

trek 't je niet aan..... als je er niet toekomt van iets te posten... je studies slorpen al je tijd en energie op en iedereen begrijpt dat!!!! En deze die dat NIET begrijpen, krijgen met den VBT te maken!!!! ném... ;-)))

Ik ben hier met mijne firefox en kan helaas niet luisteren naar jouw "air"ke ( anders moet ik plugins installeren, en heb daar geen zin in )... ik kom straks wel eens terug met IE...
Ik wens jou een rustgevende nacht toe
XXX

Gepost door: Talleke | 12-02-06

^^^ je dacht toch niet dat ik je verjaardag zou vergeten hé!!!!!!

en ja, jouw "air"ke mag er zijn maaaaaar ik blijf volharden in de hummmmm "zot"tigheid ;-))))
Tralala ding ding dong....

X

Gepost door: Talleke | 13-02-06

*** proficiat met je verjaardag vandaag Unagi !!!!

Gepost door: Borriquito | 13-02-06

De commentaren zijn gesloten.