14-02-06

Valentijn (hoe kan het ook anders?)

Een heel goeje Valentijnsavond :-)

Meneer is net terug van Leuven. Een zeer productieve dag gehad, die volgende week hoogstwaarschijnlijk herhaald zal worden. De vooruitgang aan mijn thesis wordt merkbaar en dat is uiterst tevredenstellend.

Na het opzoekwerk iets gaan eten met een vriendin die daar op kot zit. Geen van beide eraan gedacht dat we afgesproken hadden op Valentijn (zeg dat nu iets over ons? :p). En zo kwamen we in een uiterst gezellig restaurantje op de Grote Markt terecht, voorzien van flauwe verlichting en kaarsjes. Heel romantisch en leuk :-) Unagi heeft dan toch een Valentijnsdate gehad :p Kijk das nu een van de voordelen van vriendinnen te hebben se. Heb zelfs een valentijnskaartje gekregen van een andere vriendin. Valt het op dat meneer soms in de watten gelegd wordt door zijn giechelgrage partners in crime? Tzijn schatjes ze :-)

Verder ook een afspraak gemaakt bij de kapper voor donderdagnamiddag. Want zaterdag heeft Unagi een bowling en fondue-avond op het programma staan bij wijze van verjaardagsviering met vriendinnen :-) En volgens hun, niet te negeren goede raad, ziet meneer er goed uit met kort rechtstaand haar en wax :p En wie ben ik om dat tegen te spreken?

Ik kom ook mijn promoterstrauma te boven. Ik voel da'k sterk in mijn schoenen sta nu, dat dieje zijn geleuter werkelijk kant noch wal raakt en het verder kan steken waar de zon niet schijnt. (het deed deugd dat even te melden :p)

Morgen les van 8u45 - 16u. Slechts 2 lessen, dus héle lange lessen. Zelfs den beste prof kan een les van 4u niet boeiend maken. Metro, Focus Knack en een boek voor mijn thesis in aanslag dus ...

Een deugddoende nachtrust!

 

PS: "lieve valentijnsgroetjes van een onbekende schat ... ;-)" uit de mini-chat interigeert mij mateloos. Daarom: aan alle aanbidsters, linksonder kan je mij mailen :p Ook alle niet-aanbidsters en ook mannelijke varianten mogen mij uiteraard contacteren :p Mijn vader is nog steeds aan het bekomen van het eerder ontvangen trouwaanzoek :-D Als er nog berichten zijn aan die "arme mens" geef ik die ook graag door. Das toch de taak van een voorbeeldige zoon eh :-)

23:49 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

VAlentijn ik wens je nog een lekkere Valentijns nacht
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 14-02-06

Dag Unagi, Ach promotoren zijn ook maar mensen he ;-)
Goed dat het goed gaat met herschrijven enzo en ja die lessen... hey je bent student voor iets he ;-) Hou je goed, groetjes,

Gepost door: An | 15-02-06

^^^ ik vind dat eigenlijk best wel grappig.... je hebt nog niet eens een vriendin en je ligt nu al onder de sloef!!!! hihihihihi.... die vriendinnen van jou weten wel hoe ze met je moeten omgaan hé... doe ze de groeten van mij en zeg hun dat ze goed bezig zijn!!!! Ze maken nog een "echte nieuwe" man van jou!!! ;-))))))))))

btw... zo anoniem is die "onbekende schat" nu ook weer niet zulle, kijk maar eens bij "ga naar blog".... ;-))))

Gepost door: Talleke | 15-02-06

Alhoewel... onbekende schat... en een blog of IP adres achterlatan...
groetjes...

Gepost door: snellen | 15-02-06

*** Hmm misschien een voorteken ,zo'n afspraak op Valentijn ;-)
Goe gezegd over die promotor ,btw :-)

Vielen de lessen goed mee ?Mijn zus vindt zo'n blokken van 4 uur ook maar niks ...

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 15-02-06

papa ewel heeft hij geluk met zo'n zoon....hahahaha

Gepost door: dingske | 15-02-06

De commentaren zijn gesloten.