16-02-06

A rainy day

Vandaag een kort postje.

De lange lesweek begint op mijn systeem te wegen. Zo'n eerste week is altijd al een survivaltocht, al dat extra geregeld erbij ivm de thesis helpt dus niet echt. Maar ergens ben ik wel opgewekt, het loopt allemaal een beetje zoals het moet.

Deze voormiddag 2 lessen gehad. De eerste noemde "interne controleleer", ik had me aan het ergste verwacht. Iets boekhoudkundigs met ingewikkelde rekeningen en onlogische processen en van die dingen. Het blijkt echter over communicatie te gaan en hoe alles onder controle houden via communicatie (om het kort en onnauwkeurig samen te vatten). En het is een hele goeje prof, jiepiejajee. Dat zijn er al 2 op een dikke 10 vakken ... we maken vooruitgang.

Over het 2de vak, "bedrijfsethiek", valt niet veel te zeggen. Zo'n vakken kunnen wel leuk zijn, maar als je in een aula zit met 150 man en de prof eist dan absolute stilte ... tja ... dan heb je een probleem ... Het lichtpunt: het duurt maar 1u50.

Verder deze namiddag dus naar de kapper geweest. Eigenlijk vind ik da wel leuk. Aan mijn haar wat laten prutsen, muziekske op de achtergrond en het gezoem van de tondeuse. Een mens welgekomen rustmoment :-) Ik laat mijn haar nooit wassen, dat doe ik zelf wel. Niet uit gierigheid ofzo, maar mijn vroegere kapper maakte er een kunst van mij te mishandelen, sindsdien doe ik het zelf :p

Meneer zijn haar kortgewiekt, goedriekende wax erin en Unagi was klaar om de wereld te veroveren! Eén probleempje: de gigantische regenval was tegen mijn veroveringsplan. Ik moet amper 100m stappen, maar tegen ik thuis was aangekomen leek ik meer op een verzopen waterrat dan op een opgewekte twintiger met pas geknipt haar. Het water druipte van mijn jas, mijn haar zag eruit alsof ik er net een emmer water had overgegoten. Alé, deze waterrat was een vijver aan het maken in de hal. En daar ging de wax ... Ben dus maar direct de douche ingesprongen (ik was dan toch al nat). En met mijn eigen "clay and play" mijn veroveringsplan herstart. En het resultaat is goed :-) Pa heeft nog altijd niet door dat ik naar de kapper ben geweest, maar binnen een dag of 2 merkt die da ook wel ...

Een van dees kom ik nog eens bijlezen bij jullie, maar vanavond ben ik te lui om eraan te beginnen. Mijn ogen openhouden vergt voorlopig al mijn energie. Maar ik kom er dus in de nabije toekomst wel eens aan toe :-) Grtz!

20:07 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

*** nog even en het is weer weekend ,dan kunt ge eens goed bekomen van de zware week :-)
Was het vandaag kapperdag ofzo ? Ik ben ook geweest ,gelukkig kwam ik niet in een kapselverpestende regenbui terecht :-P

Nog een fijne avond !

-Glenn

Gepost door: Glenn | 16-02-06

^^^ ik herhaal mijn eerder verzoekje: EEN FOTO!!!! Wij, ( alléé jaaa, 't is al goe: IKKE ;-)) ) willen eindelijk eens ne foto zien van jouw haar!!!!!!

Gepost door: Talleke | 17-02-06

ik laat mijn haar wel altijd wassen.. meestal moet ik zo stressen om op tijd bij die kapper te geraken dat die hoofdmassage een heel relaxerende ervaring is. Als het nog langer zou duren zou ik erbij in slaap kunnen vallen. Leve de kapstervingers !

Gepost door: Aardvarksken | 17-02-06

jaaaaa een FOTO Goe Talleke, we gaan zagen tot we 't zien! FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO!!!!

hahahahaaaaaaaaaaaaaa

Gepost door: Blah | 17-02-06

Zou Unagi te overhalen zijn voor die foto ???? Ik ben wel benieuwd eerlijk gezegd!

Gepost door: Crisje | 17-02-06

*** Fijn weekend !
xxx Cientje

Gepost door: Cientje | 17-02-06

:-( Net van de kapper komen en toch een bad hair day hebben, dat is wel heel erg. :-)

Gepost door: Fresco | 17-02-06

awel se ik vind dat verzopen katje zoooo schattig !
;-)
groetjes,

Gepost door: an | 17-02-06

kan gebeuren hé Unagi ... Geniet van je weekend ... :-) !
Liefs, klaverke

Gepost door: klaverke | 18-02-06

Ne foto!!!! alsjeblief..........
Dat moet toch wat doen hé als al die blogtrienen daarom komen bedelen?
Fijn weekend,Unagi,groetjes;-))))))))

Gepost door: nicole | 18-02-06

Tssssssss nu durft 'm helemaal niets meer posten!!!!

FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO!!!!
Den voltalligen VBT "WENST"ne foto!!! PLEASE PLEASE PLEASE PLEEEEEEEEEEEASE ;-))))

Gepost door: Talleke | 18-02-06

De commentaren zijn gesloten.