20-02-06

Oorlog in Unagi

Vandaag beginnen we met een huishoudelijke mededeling. Gisteren een foutje gemaakt bij de titel van het nieuwe liedje; ipv "Losing My Favorite Game" moet het "My Favorite Game" zijn. Met dank aan Anneke (aka eikebah) voor het melden :-)

Voor de rest wil ek over mijn lessen enzo niet te veel zeggen. Mijn interviews (voor m'n thesis) krijgen steun van een prof die gespecialiseerd is in wetenschappelijke onderzoeken en das wel fijn natuurlijk. Morgen weer een dag naar Leuven en eind volgende week moet mijn literatuurstudie (een dikke 30 p's) af zijn. Ook op dat moment moet ik mij inschrijven voor mijn thesis in 1ste zit te verdedigen. Spannende momenten dus. Verder krijgen we donderdag ook de resultaten van de examens. Alhoewel ik  geen echte problemen verwacht ben ik er toch nerveus voor. Het blijft tenslotte belangrijk ... Spannende momenten dus ...

Verder heb ek sinds vandaag ook een vriendin (1 jaar ouder dan mij) die aan het overwegen is een huis te kopen. Soms lijkt het wel of iedereen rond mij volwassen wordt en ik ergens blijf steken ... Vriendinnen die verloofd zijn, die huizen kopen ... Als ik binnen 5 jaar ook zo ver sta, zal het al snel zijn. Langs de ene kant stoort mij dat, langs de andere kant kan het mij ook niet veel schelen. Een vriendin zou wel leuk zijn, maar een huis moet ek absoluut nog ni hebben. Unagi zal zich eerst wel een leuk flatje zoeken. En er valt niets te overhaasten, het is allemaal wel leuk zoals het is nu.

Mentaal gezien gaat alles goed met Unagi; de spirit zit erin en op de een of andere manier slaag ik er in de dagen op een opgewekte manier door te brengen. Fysisch gezien is het echter een ramp. Uiterlijk is alles doenbaar, innerlijk is het alles behalve doenbaar. Het lijkt of mijn immuniteitssysteem het noorden kwijt is. In plaats van al de deeltjes te verzamelen en van mijn lichaam een ondoordringbare burcht te maken, is het een groep wild geparkeerde soldaten geworden. Verspreid over het slagveld dat mijn lichaam geworden is. Na al die jaren trouwe service, laat mijn leger mij al een tijdje in de steek. Een vitaminekuur gestart in de hoop vrede te brengen in Unagiland en hen weer te verenigen; helaas ... Sinds gisteren zijn de ziektekiemen weer bezig aan hun opgang en het lijkt er op dat ze en masse aanslagen plegen op mijn soldaten. Mijn trouwe legerhelden bezwijken één voor één, waardoor de kiemen veld winnen en Unagiland zo beetje bij beetje veroveren. De neus is reeds verovert, de bezetting in het hoofd stijgt en de keel is nr 3 op de lijst. Meesterstrateeg Unagi heeft echter beslist een tegenoffensief in te zetten bestaande uit neusspray, keeltabletten,iets wat hij kortweg oxillococide noemt maar eigenlijk veel ingewikkelder is en een ijzersterk doorzettingsvermogen. Unagi geeft zijn slagveld niet zomaar uit handen en de kiemen zullen het geweten hebben! Dat het offensief mag slagen en de beste moge winnen!

 

Wordt vervolgd ...

 

19:58 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

sterkte Dat de beste moge winnen!
groetjes

Gepost door: dingske | 20-02-06

ik sta alleszins aan uwen kant, zolang ge ze maar ni aan mij doorgeeft :)

Gepost door: Anne | 20-02-06

* U niet laten opjagen door verlovingen, huizenjacht, en dergelijke hé Unagietje! Je bent begot nog maar 21 jaar! Met mijn gezegende leeftijd van 25 lentes doe ik dat ook niet, alhoewel het toch soms begint te kriebelen moet ik eerlijk toegeven ;-)
Enne wat die ziektekiemen betreft: 'k heb mijn harnas al uit de kast gehaald om te komen helpen ;-) Nee efkes serieus, als je zo sukkelt met je immuniteitssysteem dan moet je het volgende eens proberen: elke winter pak ik Echinacea (eenpaar druppeltjes per dag), dat is op basis van planten en bevordert je immuniteit. En ik ben nog niet ziek geweest deze winter (buiten die hersenschudding dan maar kan een gans flesje echinacea niets tegen doen)
Wordt maar snel beter!
knuffel,
Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 21-02-06

** Ge hebt tijd genoeg , me dunkt.

En voor de gezondheid...extra vitamine C bij de multi vitaminen pakken ( 1000mg)...dat helpt! Daar zweer ik bij.

Gepost door: Crisje | 21-02-06

Oooeeeh! Een linkje! Merci ;)

Enfin, hier zijn de ziektekiemen enkele dagen geleden ook en masse geland en de zakdoeken rukken en masse aan.

Veel beterschap! :)

Gepost door: Anneke | 21-02-06

°°° 'k Veronderstel dat jij wel de beste bent?
Bedankt voor je mooie tekening in mijn gastenboek.
Ik voel me als een visje in het water.
Alleen nog mijn Frans leren....Groetjes

Gepost door: emiel | 21-02-06

*** hey Unagi ,ik duim voor schitterende punten ,maar dat kan geen probleem zijn ?;-)

Veel geluk nog met de microbenoorlog :-)

Gepost door: Glenn | 21-02-06

amaiiiii Straks moet den VBT nog in actie treden tegen al die indringers!!! Onzen sponsor zo het leven zuur maken!!!!! Hoe durven ze!!!!!

Gepost door: Talleke | 22-02-06

De commentaren zijn gesloten.