01-03-06

Blub blub

Elaba :-)

voordat mensen nog een opsporingsbericht gaan verspreiden, toch nog even een teken van leven geven :-)

Unagi leeft wel degelijk nog (de manier waarop gaan we nu niet op in gaan :p)Reden van de stilte? Je mag 10 keer raden ...

Voor de moment is het werken onder het motto "pompen of verzuipen". Een overzicht van de aankomende deadlines:

  • Vrijdag 03/03: het eerste interview voor mijn thesis. Interviewgids is af, maar het kan zijn dat er nog enkele bijschavingen moeten gebeuren morgen.
  • Dinsdag 07/03: literatuurstudie van mijn thesis moet binnengeleverd worden. Momenteel telt die 31 pagina's. Het moesten er ongeveer 30 zijn. De eerste 12 zijn nagekeken door pa, ik ben er zelf welk tevreden over en er wordt niets meer aan gewijzigd. De overige moeten nog nagelezen en beetje herschreven worden tot één mooi geheel. Dat wordt de bezigheid van de komende dagen. En in een ideale wereld zou dat af zijn tegen zaterdagavond. Leven we in een ideale wereld?
  • Vrijdag 10/03: uitgeschreven en geanalyseerd interview afgeven met een HRM-manager van een bedrijf met meer dan 50 werknemers voor het vak "leidinggeven in internationale context".
  • Maandag 13/03: afgeven van een Franse en zelfgeschreven sollicitatiebrief op een vacature uit een Franse krant.
  • Dinsdag 14/03: 2de interview voor mijn thesis + verdediging van het hierboven beschreven interview voor "leidinggeven ..."
  • Maandag 20/03: een dossier voor Frans afgeven over een zelf te kiezen economisch onderwerp voor het examen.

Dat zijn de opdrachten waarvan we nu al de data kennen ...  Er staan echter nog 4 financiële analyses voor de deur en ondertussen is het ook de bedoeling dat ik ongeveer 20 interviews afneem (van telkens een dik uur) voor mijn thesis en die uitschrijf. En natuurlijk niet vergeten dat de lessen ondertussen rustig doorgaan ...

Ik denk momenteel opdracht per opdracht en werk ook zo. Een andere aanpak zou voor mij niet overleefbaar zijn. Ik kom zo af en toe wel eens piepen op de blog, maar veel tijd heb ik meestal niet. En 's avonds ben ik de laatste tijd zo moe, dat meer als voor tv hangen en dan vroeg mijn bed in er niet inzit. Ik denk/hoop dat na het einde van volgende week alles een beetje zal verkalmen.

Ik ben dit postje aan het typen terwijl ik even een pauze neem van m'n boeken. Ik zit al voor de 2de dag op rij van 9u - 18u30 in de bib van Leuven. 's Middags een half uurtje buiten om iets te eten en voor de rest werken, werken en nog is werken ... Ik hoop dat het op het einde allemaal de moeite was, ik laat het jullie weten :p

Ik kom niet vaak op bezoek meer bij jullie de laatste tijd, maar ooit maak ik dat wel goed :-) Het goede nieuws is ook, dat ik al bij al nog tamelijk goed gezind blijf. Mijn humeur lijdt er niet echt onder al durf ik soms nogal kattig doen tegen zus, maar die maakt er dan ook een kunst van mij niet te begrijpen (rrrrrrrrrrrrrrraw :p). Unagi gaat weer wat verder gaan tokkelen. Baai!

14:17 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

*** Zoveel werk en toch nog een positieve ingesteldheid .. chapeau ! :-)
Ik zou al lang hysterisch worden -1 van mijn specialiteiten ...

Allez ,nog even doorbijten en dan gaat het weer wat kalmer aan ;-)
Groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 01-03-06

hey hey sponsortje, blij dat je nog leeft. doe maar wat je moet doen hoor, alleen zijn we blij als we zo af en toe iets van je horen :D Top dat je de moed niet laat zakken, da's al keifijn. Maart blijkt dus een harde maand te worden... ik zal duimen, oké ???
xxxx knuff

Gepost door: blah | 01-03-06

hoi Unagi het is hier ook hetzelfde, ik heb ook bijna geen tijd om mijn blogronde te doen.Toch blij te horen dat het goed gaat met je.groetjes Nancy

Gepost door: n | 01-03-06

°°° Oef.
Blij dat we nog eens iets van je horen.
Maar met al dat werk is het te begrijpen
dat bloggen niet het belangrijkste is.
Veel succes ermee!


Groetjes

Gepost door: emiel | 02-03-06

gene paniek da komt allemaal wel goe.. Niet vergeten af en toe eens te relaxen..
.

.Zo.
.....
Dit moet volstaan.

En NU terug aan het werk.. rap !

Gepost door: Aardvarksken | 02-03-06

Alles komt wel goed ! Probeer wel af en toe eens te ontspannen hé.

Gepost door: stropke | 02-03-06

°°° Ik dacht:
het is vrijdag, misschien heeft Unagi een beetje tijd?
Maar nog altijd heel druk bezig...
Groetjes en toch een fijn weekend

Gepost door: emiel | 03-03-06

nog steeds zo druk bezig unagi ... hou je goed hé ... :-) !

Gepost door: klaverke | 05-03-06

De commentaren zijn gesloten.