12-03-06

Everything continues ...

Vandaag nog eens de tijd gevonden om een postje te schrijven. Alhoewel, eerlijkshalve moet ik zeggen dat ik er nog wel eerder tijd voor gevonden kon hebben. Maar, ik heb het al eerder gezegd, als de taken gedaan zijn en ik er mee kap voor de avond, is de moeite opbrengen om iets te schrijven vaak te veel gevraagd. Het geformuleer en nalezen komt mij op dat moment meestal zodanig de strot uit dat ik de moed niet meer kan vinden.

Verder lijkt de aanpak "opdracht per opdracht" te werken. De literatuurstudie is binnengeleverd, binnen 2 weken volgt feedback. Deze week ook nog een andere paper ingeleverd en verder worden er deze week nog 2 dossiers van mij verwacht. Eentje voor Engels en een voor Frans. En een bezoek aan een bepaalde winkel om een on-site onderzoek te verrichten naar vriendelijkheid, inrichting, verkooptechnieken en meer van die dingen.

Deze week worden er wel verschillende van onze lessen afgesloten. Het goede nieuws: ze worden niet allemaal vervangen door nieuwe. Gevolg: vanaf deze week heb ik ongeveer een 3 uur minder les per week en dat kan nooit geen kwaad :-D

Maar genoeg over werk :p Het begint vrij zielig te worden (vind ik van mezelf :p) want buiten dat valt er de laatste tijd niet echt veel te beleven. Ik kijk nog amper tv, maar luister de laatste tijd geweldig veel muziek. De reden? Ik kan dat doen terwijl ik mails verstuur, cursussen print, informatie opzoek enzo.

Ik ben deze week wel nog een naar de Kinepolis geweest. Dat was al sinds 1 februari geleden hetgeen naar mijn doen dus schandalig lang is. De Kinepolis in Brussel voelt altijd zo vertrouwd en gezellig. Een keer Unagi de deur opentrekt en de sfeer opsnuift vergeet hij al zijn werken voor de komende 2 uur. En dat is fijn :-D

Verder slaag ik er de laatste tijd ook altijd in geweldig veel papier te verzamelen, dat een heel week lang op dezelfde hoop te smijten en tegen het weekend dan zo'n stapel bij elkaar te krijgen dat er geen beginnen meer aan lijkt :p Maar maar, Unagi heeft zijn moed bijeengeraapt en er zich deze voormiddag doorgeworsteld. En het propere resultaat is tevredenstellend :-D

Die bezoekjes aan andere blogs worden ondertussen problematisch, maar ik doe mijn best!

Tijdens het schrijven van dit postje alweer een mail ontvangen ivm mijn thesis waar ik nog dringend moet op antwoorden. Dus bij deze laat ik jullie weer. Nog een hele prettige zondag verder!

14:13 Gepost door Unagi | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

de drie uurtjes minder les kunnen mss een blogmomentje scheppen :)

Gepost door: Anne | 12-03-06

Dag Unagi, 'k Was er zelf een poosje niet dus dat lage aantal postjes valt me nu pas op ;-) Zo zie je maar dat alles relatief is.
Al dat geschrijf in de echte wereld (opdrachten, thesis,...) is wel belangrijker denk ik zo.
Voor zover ik nog kan denken na een periode vol complicaties maar dan op het medische vlak bij mij.
Anyway... misschien zijn de eerst zonnestralen wel handig om dan toch nog van je verkoudheid af te geraken...
Nog een rustige zondagavond en veel groetjes,

Gepost door: An | 12-03-06

*** Oewa ,drie uur minder les ! :-O
Ah ,u aanpak lukt dan toch :-)Voor je het weet is de werkhoop gekrompen tot een aftreksel van wat het was !

Nog een fijne avond (hopelijk met wat minder werk),
Glenn

Gepost door: Glenn | 14-03-06

Ik ken dat dat je niet altijd zin hebt om nog eens te bloggen .. Trek het je niet aan.. Het is geen verplichting he ;-)
De geur van Kinepolis ken ik niet, maar die van Metropolis vind ik allesbehalve. Je ruikt de lauwe fletse reuk van Popcorn vanaf het moment dat je de deur opendoet. Maar voor het overige kom ik er wel graag :-)

Gepost door: aardvarksken | 16-03-06

amai Eindelijk geraak ik nog eens op uw blogje Unagietje, ge hebt een bloggie dat keimoeilijk open te krijgen is precies, het duurt soms een eeuwigheid en dan blijft ie zo steken... grmbl. Afin, 't is me gelukt. Dus kom ik u raprap een fijn WE wensen.
tataaaa!!

Gepost door: Blah | 17-03-06

°°° KOm je een heel prettig weekend wensen.
Nog altijd druk bezig met de thesis?

Groetjes

Gepost door: emiel | 18-03-06

*** Een goede morgen ,het zonnetje schijnt hier en een blauwe hemel, maak er een fijne donderdag van ……muzikale
groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 06-04-06

De commentaren zijn gesloten.